Міколог Одеса Суворовський район
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Міколог Одеса Суворовський район
Привіт усім! Виникає інтерес, які мікологи в нашому місті чудові? Хочеться почути ваші погляди про таких профі.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Лікувалася в багатьох, але немає розумного лікаря. У тому разі, що ви знаєте про такого лікаря, який вам допоміг, порекомендуйте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Корисно дізнатися, які лікарі нині найграмотніші, а то я вже давненько в пошуку і мої дослідження не задовільні.
|
|
| |
Дорофея | Повідомлення # 4 |
Майор
| Можу не погодитися з вищезгаданою одеситкою, бачила, у нас є така лікарка, яка на сто відсотків найграмотніша в даній спеціалізації, і я хочу її радити, це - дерматолог-міколог найвищої кваліфікації Алла Михайлівна Дмитренко.
|
|
| |
Леонтія78 | Повідомлення # 5 |
Майор
| Найчудовіший і найспівчутливіший міколог! Завжди знайде підхід і допоможе навіть, якщо захворювання хронічне! Обдарований міколог, який намагається допомогти своїм пацієнтам у реальності.
|
|
| |
Aisun5 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Погоджуся, лікувалася у Алли Михайлівни Дмитренко. Скажу за неї, як за кваліфікованого лікаря в цьому напрямі. Можу я впевнено її радити.
|
|
| |
Валентина45 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Так, Дмитренко А. М. - це чудовий лікар! М. - це чудовий лікар! Я маю до неї довіру! Мабуть, на сьогодні, таких лікарів можна перерахувати на пальцях всього однієї руки за все життя. Найосновніші причини радити міколога Дмитренко - це знання, постійний потяг підвищувати майстерність, а відтак, володіння сучасними навичками, а також повне й докладне оповіщення хворого.
|
|
| |
Володимира | Повідомлення # 8 |
Полковник
| У міколога Алли Михайлівни великий ступінь професіоналізму, доброзичлива участь. Найголовніше - це швидкий результат від призначеного лікування. Лікар - авторитетний фахівець, не стала прописувати непотрібних, для мого випадку, обстежень і досліджень. Лікування компетентне. Рекомендую відвідати!
|
|
| |
Ніла | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Мікологиня Дмитренко - прекрасна, компетентна лікарка, прописала кваліфіковане лікування, яке почало діяти, вже незабаром. Дуже задоволена результатом.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 10 |
Генерал-майор
| Шановні форумчани, звернув на себе увагу цей лікар, можете залишити контактну інформацію про цього лікаря?
|
|
| |
Звенислава | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Тримайте - Алла Михайлівна Дмитренко приймає в клініці "Про Медікал Гарант" на Обсерваторному провулку, 2/6, контактний телефон 0679049003.
|
|
| |
Наїма | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Справді написали, що Алла Михайлівна Дмитренко найкращий лікар в Одесі, знаю на власному досвіді. У цій спеціалізації, крім неї, більше ні до кого піти.
|
|
| |
Бурова | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Дуже вдячна за ваші поради!
|
|
| |