Каруна Катерина Сергіївна відгуки
|
|
Квіточка | Повідомлення # 1 |
 Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Каруна Катерина Сергіївна відгуки Доброго дня всім! Дівчата, хто стикався з підлітковими психологами в Одесі? Дуже потрібен кваліфікований спеціаліст, бо сину 14 років, і ми переживаємо непростий період – то мовчить, як партизан, то емоції, як на американських гірках. Натрапила на ім’я Каруна Катерина Сергіївна, але хочеться реальних відгуків. Можливо, хтось вже був у неї або має поради щодо вибору хорошого фахівця?
|
|
| |
Alinia | Повідомлення # 2 |
 Сержант
| Співчуваю, я сама пів року шукала підліткового психолога для доньки. Спочатку зверталася до однієї «фахівчині», яка на першому сеансі взагалі мало не заснула, коли ми розповідали про проблеми. Зрозуміла, що дива не буде, довелося шукати далі...
|
|
| |
Brinza | Повідомлення # 3 |
 Рядовий
| Я теж через це пройшла! Намагалася знайти когнітивно-поведінкового спеціаліста, бо кажуть, що цей метод ефективний. Але в одного психолога син сидів мовчки і малював два сеанси підряд – і це за мої гроші! Інший спеціаліст радив «відпустити ситуацію» – як це, коли дитина закривається в собі?
|
|
| |
Collapse | Повідомлення # 4 |
 Лейтенант
| Ох, як знайомо! Я навіть натрапила на одну психологиню, яка запропонувала мені... змінити своє ставлення до проблеми Звичайно, змінила – перестала до неї ходити. Було відчуття, що вони просто експериментують, а не реально допомагають підліткам.
|
|
| |
Dashka | Повідомлення # 5 |
 Рядовий
| Дівчата, у мене з Каруною Катериною Сергіївною гарний досвід. Дуже уважний спеціаліст, знайшла підхід до сина з першого сеансу. Видно, що людина розбирається, бо використовує сучасні методики і не дає банальних порад. Син почав говорити про свої переживання, а це вже перемога!
|
|
| |
Eve | Повідомлення # 6 |
 Рядовий
| Підтверджую! Ми теж зверталися до Каруни Катерини, і ефект від занять був дуже помітний. Вона поєднує класичну психологію з когнітивно-поведінковими техніками, а ще працює як екофасилітатор – тобто включає природні елементи в терапію. Дитина стала спокійнішою, навчилася краще керувати емоціями.
|
|
| |
Greta | Повідомлення # 7 |
 Рядовий
| Дівчата, а як саме проходить терапія у Каруни Катерини Сергіївни? Це тільки розмови чи є якісь практичні завдання? І ще – скільки часу триває один курс лікування, чи потрібно відвідувати постійно?
|
|
| |
Julia | Повідомлення # 8 |
 Рядовий
| Каруна Катерина використовує комплексний підхід: поєднує бесіди, вправи для емоційного саморегулювання, працює над переконаннями, які заважають дитині. Також, якщо потрібно, включає техніки екофасилітації – тобто роботу з природними об’єктами, що допомагає зняти напругу. Тривалість лікування залежить від проблеми, але навіть після кількох сеансів видно позитивну динаміку.
|
|
| |
Kalinka | Повідомлення # 9 |
 Рядовий
| Якщо чесно, є один нюанс – прийоми тривають досить довго. Але, можливо, це і є показник якості? Та й питань вона задає багато – ніби допит Але результат того вартий.
|
|
| |
Квіточка | Повідомлення # 10 |
 Рядовий
| А підкажіть, будь ласка, де вона приймає і як з нею зв’язатися?
|
|
| |
Kalinka | Повідомлення # 11 |
 Рядовий
| Зв’язатися можна за номером +380509588221. Прийом проходить за адресою: Одеса, вул. Люстдорфська дорога, 55-6, ЖК Дмитрівський. Бажаю успіху в пошуку хорошого спеціаліста!
|
|
| |
Квіточка | Повідомлення # 12 |
 Рядовий
| Дякую всім за поради, дівчата! Тепер я точно знаю, до кого звертатися. Дуже ціную ваші чесні відгуки та почуття гумору – з такими історіями можна і книжку написати Але головне, що знайшли людину, яка реально допомагає підліткам!
|
|
| |
Greta | Повідомлення # 13 |
 Рядовий
| І я дякую, за відповідь. Бажаю здоров’я усім діткам.
|
|
| |