Сімейні лікарі Одеси відгуки
|
|
Іда | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Сімейні лікарі Одеси відгуки
Форумчани, здраствуйте! Хочу у Вас поцікавитися, чи зустрічали Ви в Одесі грамотного сімейного лікаря. Якщо знаєте такого, порекомендуйте.
|
|
| |
Краля | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Людмила Миколаївна Левіна - наш сімейний лікар. Мені її рекомендували, коли в мене хворіла мама. Завдяки її рекомендаціям і правильному призначенню мама пішла на поправку. Людмила Миколаївна - грамотний фахівець, професіонал своєї справи! Вона ретельно досліджує проблему хворого. Рекомендую і раджу всім!
|
|
| |
Ілона25 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Це дійсно найкращий сімейний лікар. Обрала, саме її оскільки вона розуміє що в людини болить, знаходить вчасно проблеми і правильно направляє до інших лікарів.
|
|
| |
ЛейлаКо | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Найкращий сімейний лікар! Дуже розумна, уважна, поки повністю не огляне - не випустить із кабінету. Вона всім дуже подобається. Завжди з гарним настроєм і терпінням. Розумний, порядний лікар. Побільше б таких лікарів!
|
|
| |
Констанція | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Справжній лікар! Людмила Миколаївна супроводжує нашу сім'ю в період захворювань. Ретельний моніторинг, оцінка аналізів і просто добре, людське, уважне ставлення! Лікар завжди на зв'язку, коригує лікування.
|
|
| |
Іветта | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Відмінний грамотний фахівець. Уважно вислухала, оглянула. Зробила висновки й аргументувала їх. Призначила мінімум додаткових досліджень. Відразу видно, що Людмила Миколаївна зацікавлена в лікуванні пацієнта. Призначила лікування. На другий день усе минуло. Однозначно рекомендую цього лікаря!
|
|
| |
Міра20 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Хороший і дуже уважний лікар, та й просто хороша людина. Завдяки їй вчасно діагностували і пролікували важке захворювання.
|
|
| |
Леда | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Людмила Миколаївна чітко діагностувала проблему, призначила лікування, яке швидко дало результат. Приймати препарати я почала в п'ятницю, в неділю болю вже не було. Результат зберігається досі. Сміливо її рекомендую!
|
|
| |
Лія | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Людмила Левіна - уважна, чарівна, професійна. Усі схеми, які призначалися в лікуванні, давали 100% результат. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Кирьяна | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як лікар вона дуже уважна і грамотна. Прописала якісне лікування. Після прийому у лікаря, у мене сформувалася думка про те, що вона, безсумнівно, висококваліфікований фахівець.
|
|
| |
Нана | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Хто перебуває на обліку у Людмили Левіної, підкажіть як до неї потрапити?
|
|
| |
Констанція | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Людмила Миколаївна приймає на Французькому бульварі 60 у клініці "Лікаріум", записатися в клініку можете за телефонами - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Мімозаа | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Людмила Миколаївна - прекрасний фахівець. Дуже добра, уважна і чуйна. Завжди вислухає, відповість на запитання. Контролює хід лікування і зайвого ніколи не призначить. За важкої застуди на ноги поставить за кілька днів. Одним словом - професіонал.
|
|
| |