Найкращий невролог Одеса
|
|
Anni1 | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий невролог Одеса
Здрастуйте, друзі форумчани! Мені необхідно знайти досвідченого невролога в Одесі. Можливо, хтось із вас мав позитивний досвід звернення до неврологів і може підказати, до кого краще звернутися?
|
|
| |
sunset24 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Шукаю невролога вже кілька місяців. Зустрічала лікарів, які радше цікавилися кількістю пацієнтів, ніж їхнім якісним обслуговуванням. Сподіваюся, що знайду лікаря, який буде справжнім професіоналом.
|
|
| |
Домна | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Була дуже розчарована лікарями, яких мені вдавалося знайти. Здається, що ніхто не готовий приділити час дослідженню моєї проблеми. Дуже потрібен невролог, здатний вийти за рамки стандартних схем лікування.
|
|
| |
Ліліана | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Довго страждала від болю в спині і відчувала розчарування після візитів до інших лікарів. Але коли я потрапила на прийом до Патрашки Катерини Вікторівни, моя надія повернулася. Її точний діагноз і ефективне лікування привели до відмінних результатів.
|
|
| |
Alexxandra | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Вдячна Патрашці Катерині Вікторівні за її професіоналізм і турботу про пацієнтів. Після кількох невдалих спроб знайти невролога, який би зміг допомогти з проблемами спини, нарешті, знайшла її. Її діагностика і лікування принесли мені величезне полегшення.
|
|
| |
TigerLily | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Завдяки лікарці Калюжній Тетяні Євгенівні я нарешті знайшов невролога, який зміг допомогти мені. Її професіоналізм і вміння призначити правильне лікування - це саме те, що я шукав.
|
|
| |
Fairytail5 | Повідомлення # 7 |
Полковник
| Довгий час страждав від епілепсії, і ніякі лікарі не могли мені допомогти. Але прийом у лікаря Калюжної Тетяни Євгенівни став справжнім проривом. Її глибоке розуміння проблеми та ефективне лікування привели до відмінного результату.
|
|
| |
Levitskaya9 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Була вражена глибиною знань доктора Патрашки Катерини Вікторівни щодо проблем спини. Вона провела ретельне обстеження і призначила індивідуальне лікування, яке принесло результати.
|
|
| |
Груша | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Лікар Калюжна Тетяна Євгенівна - справжній професіонал, здатний допомогти з проблемами неврології. Її індивідуальний підхід і ретельне обстеження зробили моє одужання можливим.
|
|
| |
Новгородцев | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Яким чином я можу встановити контакт із цими фахівцями?
|
|
| |
Levitskaya9 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Патрашку Катерина Вікторівна, приймає в 1-й поліклініці на Болгарська 38, працює тільки з дорослими, контактний телефон 0934815955.
|
|
| |
TigerLily | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Тетяна Євгенівна приймає в клініці Лікаріум, вул. Генуезької, 1/2, контактні телефони - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87. +38 (048) 230-90-02, +38 (096) 388-18-99, +38 (095) 751-31-63, +38 (093) 542-94-87.
|
|
| |
Барбара789 | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Величезне спасибі всім форумчанам за підтримку і поради! Ваші коментарі були для мене справжнім світлом у темряві. Завдяки вашій допомозі, я зміг подолати труднощі і знайти правильний напрямок. Дякую, що робите цей форум таким доброзичливим та інформативним місцем!
|
|
| |