Послуги лікаря ендокринолога Одеса
|
|
Alyonka1985 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Послуги лікаря ендокринолога Одеса
Форумчани, підкажіть будь ласка, хто знає хорошого ендокринолога у нас у місті, район значення не має. Цікавить хороший фахівець зі щитоподібної залози.
|
|
| |
Артамонова | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| У нас у місті дуже мізерний вибір на ендокринологів, вони є, але що б сказати, що супер фахівці, сумніваюся.
|
|
| |
5Мила5 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Чому ви так говорите? У нас є грамотні фахівці. Страждаю на цукровий діабет 2-го типу і спостерігаюся у Догонової М.В. Про лікаря можу сказати тільки хороше, всі призначення, поради в харчуванні та способі життя дуже допомагають.
|
|
| |
Selma | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Спостерігаюся в ендокринолога Догонової Марії Володимирівни. Мені дуже подобається, бо відразу поставила точний діагноз, хоча за результатами УЗД був зовсім інший діагноз. Вона подивилася на результати аналізів і УЗД і сказала, що тут не все так страшно, як написано. Призначила лікування, і тепер тільки раз на рік я в неї спостерігаюся і вона призначає профілактичну терапію і все. Дуже уважна і приємна жінка. Раджу!
|
|
| |
Guzel | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Я теж спостерігаюся у Догонової. Даремно нічого не призначає, дуже уважна. Я до неї потрапила в жахливому стані, вона повільно, але терпляче лікувала мене, я сумнівалася, що вийде. Але тепер все чудово!!! Мене вилікувала Марія Володимирівна.
|
|
| |
1Jonny | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Уважна, добра, спокійна. Не у кожного лікаря є професійний азарт, а у Марії Володимирівни він є. Завдяки цьому вдалося втихомирити мої гормони і вирішити низку проблем.
|
|
| |
AmeliaОд | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Відмінний лікар! Знайшла причину і вилікувала те, що інші лікували кілька років без ефекту. Рекомендую.
|
|
| |
EmilyМал | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Марія Володимирівна чудовий фахівець. Спостерігаюся у неї, всі питання вирішуються відразу, не доводяться до запущених. У моєму випадку, на відміну від інших лікарів, не кидається на антибіотики.
|
|
| |
Яніна | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Відмінний фахівець! Звертаюся тільки до неї! Завжди детально проконсультує, підбере індивідуальну схему лікування з урахуванням усіх життєвих ситуацій. Ніколи не лякає, навпаки, завжди заспокоює і підбадьорює пацієнта! Рекомендую!
|
|
| |
Рікарда | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Спостерігаюся із захворюванням щитоподібної залози у Марії Догонової. Завдяки призначеному лікуванню, мені вже на багато легше. Рекомендую як відмінного фахівця.
|
|
| |
Lily7895 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Я вдячна Марії Володимирівні за те, як вона глибоко аналізує всі дані обстежень, підходить індивідуально до кожного клінічного випадку і знаходить найоптимальніші шляхи вирішення проблеми недуги. Причому лікар знаходить справжню первинну причину захворювання там, де сам пацієнт і не підозрював. І, звісно, ж призначається правильне лікування захворювання, яке одразу справляє позитивний вплив на самопочуття. Я дуже задоволена, що знайшла свого лікаря і буду радити всім.
|
|
| |
Ava1978 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Хочеться потрапити до цього ендокринолога на прийом, розкажіть, як?
|
|
| |
Lily7895 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Марія Володимирівна приймає в клініці Лікаріум на Генуезькій 1/2, телефони клініки - (096) 388-18-99, (095) 751-31-63, (093) 542-94-87.
|
|
| |