Хороші гінекологи Одеса
|
|
Ківі | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороші гінекологи Одеса
Порадьте хорошого гінеколога в Одесі. Потрібно пройти обстеження, стали турбувати болі в нижній частині живота.
|
|
| |
Івана | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Можу порекомендувати Ларису Євгенівну Лихачову, мені багато лікарів в Одесі говорили, що я не зможу народити, вона допомогла мені завагітніти і виносити здорового малюка! Дуже обізнана лікарка!
|
|
| |
Nira1 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Лариса Євгенівна має високі професійні якості, завжди доброзичлива. Допомагає вирішити проблеми здоров'я шляхом грамотного призначення лікування, ніколи не прагне призначити дороге лікування.
|
|
| |
Java | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Я дуже задоволена Ольга Опанасівна Міщенко, зараз перебуваю на лікуванні. З приводу зайвих призначень скажу, що обсяг таблеток у 2 рази менший, ніж у інших лікарів, а контрольний мазок так само показує результат лікування. У даному випадку, дуже задоволена своїм лікарем! Однозначно раджу!
|
|
| |
Ялина | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Лариса Євгенівна - дуже хороший гінеколог! Завжди ввічлива, уважна. Кілька років у неї спостерігаюся, завжди лікування підібрано дуже грамотно, без зайвої шкоди для організму. Усім своїм знайомим її рекомендую і всі дуже задоволені.
|
|
| |
Kasatka | Повідомлення # 6 |
Полковник
| Лікувалася в лікарнях протягом двох років. Змінила 6 лікарів, нічого не допомагало, ніхто не міг поставити правильний діагноз. І тільки Лариса Євгенівна змогла виявити причину. Перебуваю в неї на лікуванні. Подобається все, задоволена. Ліки підібрані правильно. Буду вагітніти тільки з Ларисою Євгенівною.
|
|
| |
Ds24 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Міщенко О.А. - прекрасний лікар, грамотний і обізнаний. Аналізи призначає тільки ті, що потрібні. Задоволена на 100%, Ольга Опанасівна єдина з 3 лікарів вникла і визначила можливу причину. Інші 2 лікарі просто сказали, що так буває і все буде добре, вагітнійте. Одні позитивні емоції! Раджу відвідати!
|
|
| |
cv12 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Можна дізнатися в якій клініці приймає Лариса Євгенівна і як потрапити на прийом?
|
|
| |
Java | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Лариса Євгенівна приймає в клініці "Лікаріум", записатися можна за телефонами: 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
рига | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Де приймає Ольга Опанасівна?
|
|
| |
Івана | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Також телефонуйте до клініки "Лікаріум" - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Інара | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Суперлікар! Допомогла завагітніти, і зараз, коли є питання щодо вагітності, завжди консультуюся з Ларисою Євгенівною. Мені свого часу її порадила сестра. Потім на роботі я випадково дізналася, що багато колег теж до неї звертаються. Рекомендую!
|
|
| |