Найкращі нутриціологи Одеси відгуки
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращі нутриціологи Одеси відгуки
Доброго дня! Цікаво знати, які нутриціологи в Одесі найкращі з найкращих? Ваші погляди про таких профі.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Я була у багатьох, але мені не вдалося знайти досвідченого фахівця. У разі, якщо ви володієте даними про такого лікаря, який вам надав допомогу, порадьте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Не завадило б дізнатися, які лікарі нині найграмотніші, а то я вже давно в пошуку і мої висновки не втішні.
|
|
| |
Liana | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Можу вступити в полеміку з вищевказаною думкою, зустрічала, у нас є такі лікарі, які на 100% найкращі в цій медичній класифікації, і я можу їх порадити, це - нутриціологи Кузьмінова Катерина Валеріївна і Решетник Катерина Володимирівна.
|
|
| |
Калиночка | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Худну під контролем нутриціолога Кузьмінової О. В! Вона професійно підібрала для мене індивідуальну програму. Одна з небагатьох нутриціологів, хто розуміє механізм роботи гормональної системи, що робить її супер-професіоналом своєї справи.
|
|
| |
Інга | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Давно шукала відмінного дієтолога-нутриціолога. І ось знайшла! Порекомендували Решетник Катерину Володимирівну - це найбільш обізнаний нутриціолог на моїй пам'яті. Вона незрівнянна у своїй кваліфікації, змогла допомогти мені налагодити правильне харчування.
|
|
| |
Майя1976 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| На мою думку, найкращий нутриціолог-дієтолог Кузьмінова Катерина, вона зробила неможливе - відкоригувала мені фігуру так, що зараз любо дорого дивитися. Вдячна до глибини душі! Професіонал, який постійно розвивається, весь час підвищуючи професіоналізм.
|
|
| |
Mila26 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Так, знаю Решетник Катерину. Можу відзначити за неї, як за найкращого лікаря в цій сфері. Я хочу її рекомендувати.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 9 |
Генерал-майор
| Поважні одесити, викликали інтерес ці лікарі, можете надати контактну інформацію про цих лікарів?
|
|
| |
Роуз | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Залишаю, з радістю - Кузьмінова Катерина Валеріївна працює в клініці Доктор Благо Плюс на вул. Дмитра Донського 2а/7, контактний телефон 0931536900
|
|
| |
іррма | Повідомлення # 11 |
Майор
| Тримайте, будь ласка - нутриціолог Решетник приймає віддалено, особистий телефон 0636093278.
|
|
| |
Антонія | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Правду сказали, що Решетник Катерина і Кузьмінова найкращі фахівці в Одесі, знаю з особистого досвіду. У даній кваліфікації, крім них, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
Барсукова | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Дуже вдячна за ваші рекомендації!
|
|
| |