Відгуки остеопат Одеса
|
|
Анеля | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки остеопат Одеса
Привіт! Невролог рекомендує звернутися до остеопата і я хотіла б дізнатися, до якого фахівця краще звернутися в Одесі? Якщо у вас є рекомендації, поділіться, будь ласка.
|
|
| |
Есфір | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Важливо не поспішати і не піддаватися на вмовляння. Я потрапив до "супер-фахівця", який нічого не знав про мої проблеми і навіть не провів попереднє обстеження.
|
|
| |
Юріус | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Досвід показав, що вибір остеопата - справа неабияка. Краще витратити час на пошук дійсно грамотного фахівця, ніж зіткнутися з неякісним лікуванням.
|
|
| |
СкоттШелбі | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Вибір остеопата - це відповідальний крок. Прочитавши історії про погані досвіди, вирішила не ризикувати і знайшла справжнього професіонала. Результати говорять самі за себе.
|
|
| |
Zolotareva | Повідомлення # 5 |
Сержант
| СкоттШелбі, підкажіть у кого ви були?
|
|
| |
Маріанна | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Я відвідувала Владислава Забранського. І вже не пам'ятаю, що таке болі в спині, завдяки його вмінням і професіоналізму.
|
|
| |
Акакій | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Надзвичайна відновлювальна сила в руках Забранського В.В. Мої болі в шиї зникли після всього кількох сеансів. Рекомендую всім!
|
|
| |
ЕльзаКров | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Після аварії в мене були проблеми з хребтом, і тільки завдяки сеансам Владислава Володимировича я знову почуваюся повноцінною людиною.
|
|
| |
Leopard | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Владислав Володимирович володіє унікальним талантом розуміння тіла. Його руки немов знаходять джерело проблеми і вирішують її. Я довго шукала хорошого остеопата, і, нарешті, знайшла його!
|
|
| |
Tapclat | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Забранський Владислав Володимирович врятував мою спину! Я страждав від хронічного болю в спині, але після кількох сеансів у нього я відчув величезне полегшення. Рекомендую!
|
|
| |
Людвіг | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Можна дізнатися як потрапити до цього остеопата?
|
|
| |
ЕльзаКров | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Владислав Володимирович приймає тільки за попереднім записом. Записатися можна за телефонами - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
ФомаІванов | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Завдяки його професіоналізму і турботі, я змогла позбутися довгострокових проблем із хребтом. Кожна зустріч із ним приносила полегшення і надію на відновлення. Він не тільки чудовий остеопат, а й справжній фахівець, який по-справжньому уважно слухає своїх пацієнтів.
|
|
| |