Владислав Володимирович Забранський відгуки
|
|
Селена | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Владислав Володимирович Забранський відгуки
Доброго здоров'я всім! Мене невролог направив на мануальну терапію до Забранського Владислава. Хочу почути відгуки від людей, які проходили в нього лікування. Чи варто до нього звертатися? Владислав Забранський зміг вам допомогти?
|
|
| |
Євпраксія | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Владислав Забранський - чудовий лікар, справжній професіонал своєї справи, який допоміг розв'язати мені проблеми з болями в спині та шиї. Я була у багатьох мануальних терапевтів у місті, але найбільше мені сподобався саме цей лікар! Дуже рекомендую.
|
|
| |
Igor2001 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Владислав Володимирович позбавив мене сильного болю в руці, знадобився всього один сеанс, щоб потім поступово повернутися до нормального життя. Уперше в житті зіткнулася з настільки ефективним лікуванням.
|
|
| |
Sashhha | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Щойно починає щось боліти в спині, одразу біжу до Забранського. Натисне, скрутить і все минає. Звичайно, він прописує вправи для зміцнення м'язів спини, але коли не турбує спина, то про це й не думаєш.
|
|
| |
Кая | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Завдяки Владиславу Володимировичу я став більш впевненим у собі та комфортно усвідомив свою сексуальність. Він допоміг мені подолати страхи і негативні емоції, пов'язані з сексом.
|
|
| |
Зоня | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Відмінний лікар, звернулася до нього навесні 2022 року з проблемою остеохондрозу грудного відділу, лікування допомагає, дав багато корисних рекомендацій. Уважне ставлення, працює на результат, вселяє надію на одужання. Селено, звертайтеся навіть не замислюйтеся, впевнена Владислав Володимирович вам допоможе.
|
|
| |
Zhorzhina | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Мучився рік із попереком. Ледве вже піднімався на 11 поверх. З'їв таз таблеток, відвідав кілька лікарів. Проблему вирішив тільки Забранський.
|
|
| |
ДубовМакс | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я вперше зверталася за рекомендацією до Владислава Забранського з моторошними болями в попереку, розігнутися і зігнутися не могла. Буквально після кількох сеансів стала відчувати себе людиною. Лікар із золотими руками, справжній професіонал своєї справи! Дав докладні рекомендації, показав комплекс вправ, які значно поліпшили мій стан.
|
|
| |
Vska25 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Уважний і спокійний лікар. Незважаючи на невеликий стаж, викликає довіру, а лікування дійсно допомогло. Але приймає тільки зі знімками МРТ.
|
|
| |
Айнур | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Була за рекомендацією два роки тому у Владислава Забранського і сьогодні знову довелося звернутися з хребтом. Усім рекомендую цього фахівця. Дуже йому вдячна. Буквально піднімає на ноги. До нього привозять із жахливими болями і скорченого, а від нього йдеш своїми ногами, ніби знову народився.
|
|
| |
Белякова | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Дивлюся тут багато хто був у Владислава Забранського і залишився задоволений, залиште, будь ласка, контакти і де він приймає.
|
|
| |
Vska25 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Телефонуйте - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 і записуйтеся, без запису Владислав Володимирович не приймає. Прийом веде у себе в приватному кабінеті на Богдана Хмельницького 49.
|
|
| |
Селена | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Дякую, видно фахівець хороший, обов'язково запишуся до нього.
|
|
| |