Решетник Катерина Володимирівна Одеса відгуки
|
|
Анжела38 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Решетник Катерина Володимирівна Одеса відгуки
Дівчата, вирішила я правильно харчуватися і хочу проконсультуватися з нутриціологом, мені порадили Решетник Катерину Володимирівну. Скажіть хто до неї звертався і які результати.
|
|
| |
Ніла | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Я консультувалася з Катериною Володимирівною, з її допомогою повністю переглянула свою харчову поведінку і психологічний настрій. Отримала багато дуже цікавої та корисної інформації! Поки що все виходить!
|
|
| |
Надія | Повідомлення # 3 |
Майор
| Людина, яка змінила моє життя. Прекрасний фахівець, дуже грамотно, смачно, а головне без голоду підібрала мені харчування.
|
|
| |
Irada | Повідомлення # 4 |
Сержант
| За 2 місяці коригування харчування (без спорту) моя вага знизилася майже на 8 кг. З нутриціологом Катериною я досягла свого результату!
|
|
| |
Парасковія | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Робота з Катериною це не сидіння на якійсь дієті - я вчуся вибудовувати правильні стосунки з їжею, розуміти, що для мене краще та корисніше, відслідковувати, як якість і кількість їжі впливає на мій психо-емоційний стан. Катерина завжди прислухається до моїх потреб, коригує рекомендації, підтримує. Ніяких вам "накатаних" програм харчування.
|
|
| |
1Tamarochka5 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| З Катериною дуже комфортно працювати! Справжній професіонал і майстер своєї справи. Дуже докладно, зрозуміло і чітко все пояснює, веде клієнта до результату ненав'язливо і з урахуванням його особливостей, запиту. Дає повні рекомендації і розписаний індивідуальний план харчування, готова відповісти на будь-які питання і підказати, якщо щось незрозуміло. Настійно рекомендую!
|
|
| |
Lybava | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Працюю з Катериною вже близько шести тижнів. Нашою роботою я дуже задоволена, харчування чудове і я, дійсно, сита. До того ж бачу результати. Мені дуже подобається м'який підхід Катерини, приємність у спілкуванні, поради та підтримка на цьому шляху. Хочеться відзначити, що в роботі Катерини по справжньому відчувається професіоналізм.
|
|
| |
Олімпія | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Дівчата, розкажіть докладніше, як усе проходить?
|
|
| |
Парасковія | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Вартість первинної консультації з готовими аналізами - 3000 грн, до неї входить: консультація; розбір аналізів (готових); призначення лікування; план харчування на місяць; план тренувань; література з рецептами правильного харчування; рекомендації для правильного способу життя; контроль динаміки раз на два тижні і консультація щодо закріплення отриманих знань ЗСЖ - 2000 грн, у неї входить: консультація; план харчування на два тижні; рекомендації.
|
|
| |
Svyatoslava000 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Де проходить консультація і як можна зв'язатися?
|
|
| |
1Tamarochka5 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Консультація проходить віддалено, зв'язатися можна за телефоном 0636093278 або через будь-який месенджер.
|
|
| |
Alinka44 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Катерина дуже глибокий експерт. Пропонує варіанти, детально розібравши мої цілі, мотивацію і смакові переваги. Настійно рекомендую!
|
|
| |