Міколог додому Одеса
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Міколог додому Одеса
Вітаю шановних форумчан! Цікаво знати, які мікологи у нас у місті професійні? Хочеться знати вашу позицію про таких лікарів.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Я була у багатьох, але неможливо знайти грамотного фахівця. Якщо ви володієте інформацією про такого фахівця, який вам допоміг вирішити проблему, запропонуйте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Не завадило б послухати, які медичні працівники по-справжньому найкваліфікованіші, а то я вже давненько в пошуку, і мої результати невтішні.
|
|
| |
Дорофея | Повідомлення # 4 |
Майор
| Хочу вступити в полеміку з попередньою пані, зустрічала, у нас є така лікарка, яка на 100 відсотків найпрофесійніша в цій спеціалізації, і я можу її радити, це - дерматолог-міколог вищої кваліфікації Дмитренко Алла Михайлівна.
|
|
| |
Леонтія78 | Повідомлення # 5 |
Майор
| Найкращий і добрий міколог! Завжди знайде правильне лікування і допоможе навіть, якщо захворювання хронічне! Геніальний лікар, який намагається допомогти своїм пацієнтам насправді.
|
|
| |
Aisun5 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Так, була на прийомі у міколога Дмитренко. Можу відзначити за неї, як за професійного фахівця в даному напрямку. Можу сміливо її радити.
|
|
| |
Валентина45 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Точно, Дмитренко Алла Михайлівна - це обдарований лікар! Я маю до неї довіру! Мабуть, на сьогодні, таких лікарів можна перерахувати на пальцях всього однієї руки за все життя. Найосновніші причини радити міколога Дмитренко - це вміння, постійне бажання підвищувати майстерність, отже, володіння актуальними уміннями, а також повне й докладне інформування хворого.
|
|
| |
Володимира | Повідомлення # 8 |
Полковник
| У міколога Дмитренка А. М високий відсоток кваліфікації, доброзичлива участь. М високий відсоток кваліфікації, доброзичлива участь. Суть її роботи - швидкий підсумок від призначеного лікування. Лікар - компетентний фахівець, не стала призначати непотрібних, для мого випадку, обстежень і досліджень. Лікування кваліфіковане. Рекомендую відвідати!
|
|
| |
Ніла | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Мікологиня Дмитренко - хороша, компетентна лікарка, призначила грамотне лікування, яке почало діяти, вже незабаром. Дуже задоволена лікуванням.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 10 |
Генерал-майор
| Поважні відвідувачі сайту, викликав інтерес цей лікар, можете залишити контактну інформацію про цього лікаря?
|
|
| |
Звенислава | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Ловіть - Алла Михайлівна Дмитренко приймає в клініці "Про Медікал Гарант" на Обсерваторному провулку, 2/6, контактний телефон 0679049003.
|
|
| |
Наїма | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Правильно сказали, що Алла Михайлівна Дмитренко найкращий фахівець в Одесі, знаю на власному досвіді. У цій сфері, крім неї, більше немає до кого піти.
|
|
| |
Бурова | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Дуже вдячна за ваші коментарі!
|
|
| |