Лікар ЛОР Одеса
|
|
Архідея | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікар ЛОР Одеса
Порадьте хорошого отоларинголога. У доньки підозра на тонзиліт і рекомендують у приватну клініку йти, робити промивання мигдаликів. Порадьте грамотного лікаря, який приймає в приватній клініці. Щоб не було обдираловки, а грамотна порада, точний діагноз і результативне лікування!!! Заздалегідь усім спасибі.
|
|
| |
Румія | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Я до Тамари Гурської з хронічним гайморитом зверталася, слава богу обійшлося без хірургічного втручання, обійшлися комплексним лікуванням. Тому що лікарка слушна. Рекомендую!
|
|
| |
Lybava | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Я раджу Гурську Тамару - чудовий лікар! Я намучилася ходити в поліклініку і просиджувати в чергах зі своїм гайморитом і звернулася до неї. Шкодую, що не зробила цього раніше і витратила стільки часу і нервів на "казенних" лікарів. За рівнем професіоналізму, доброзичливості та результатами лікування - це небо і земля.
|
|
| |
Нільс | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Про Тамару Валеріївну можу сказати, що це найкращий лікар у місті. Такого ретельного обстеження і уважного ставлення до себе я не зустрічав у жодного фахівця. Я вже кілька років лікую проблеми зі слухом, обійшов багатьох фахівців - Запорожченко, Зеленцову, Андрєєва, тож знаю, хто чого вартий. Якщо дорожите здоров'ям і хочете якісного, професійного лікування, то звертайтеся до Тамари Гурської.
|
|
| |
Cristal1980 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я теж ходила до лікаря Гурської. Вилікувала мій отит дуже швидко. Приємна у спілкуванні та турботлива лікарка, видно, що людина на своєму місці й любить свою справу!
|
|
| |
Роза456 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Чудовий лікар! Уважний! Призначене лікування відразу почало допомагати. Лікарка швидко привернула до себе! Побільше б таких лікарів, які з такою душею підходять до своєї справи. Рекомендую Тамару Валеріївну!
|
|
| |
Inga1983 | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Суперлікар. Я лікувалася у трьох ЛОРів - Тагунової, Молчанова, Титаренка - цей найкращий. Тамара Гурська правильно поставила діагноз і призначила лікування, яке допомагає. Рекомендую!
|
|
| |
Карлосон | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Можете підказати в якій клініці приймає лікарка Гурська?
|
|
| |
Cristal1980 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Вона приймає в клініці "Лікаріум" на Генуезькій 1/2.
|
|
| |
Еузебіо | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як можна записатися на прийом?
|
|
| |
Lybava | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Через адміністратора клініки "Лікаріум" - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Гноєва | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Мені дуже сподобалися цей лікар!
|
|
| |