Підкажіть отоларинголога в Одесі
|
|
Krokodil1 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Підкажіть отоларинголога в Одесі
Доброго ранку! Порекомендуйте відмінного отоларинголога, який може безсумнівно допомогти одужати, а не погіршити становище. Хочеться дізнатися про тих фахівців, у яких ви лікувалися або знаєте за коментарями знайомих і друзів.
|
|
| |
Nyusha | Повідомлення # 2 |
Майор
| Мені причому цікаво дізнатися про такого фахівця, а то я давно в пошуку. Якщо ви натрапляли на такого ЛОРа, дайте пораду, до кого краще звернутися, щоб домогтися відмінного результату.
|
|
| |
lubovvv | Повідомлення # 3 |
Майор
| Моя донька в безрезультатному пошуку досвідченого ЛОРа. Якщо хтось лікувався в такого фахівця, дайте вказівки, до кого краще прямувати.
|
|
| |
Fairytail5 | Повідомлення # 4 |
Полковник
| А я розшукала такого отоларинголога - це Гурська Тамара Валеріївна, чудовий лікар, єдина у своїй сфері. Мені допомогла вилікувати ларингіт. Можу її вам радити!
|
|
| |
Zhiger | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| А мені допомогла Чупа Юлія, вона, дослідивши мої аналізи, скоригувала лікування, за допомогою якого мені вдалося впоратися із затяжною хворобою.
|
|
| |
Капітоліна | Повідомлення # 6 |
Майор
| Я дуже вдячна Тамарі Гурській, вона єдина в Одесі, яка реально допомогла мені вилікувати застарілий синусит.
|
|
| |
Дєдова | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Я дуже вражена консультацією Юлії Олександрівни Чупи, це кваліфікований професіонал. Вона ґрунтовно знає свою професію. Рекомендую її всім, хто хоче вилікуватися.
|
|
| |
СофіяС | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Одесити! Мене зацікавила Гурська Тамара, буду рада, якщо напишете її контактні дані.
|
|
| |
Фотина25 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Тамара Валеріївна приймає на Французькому бульварі 60 у клініці "Лікаріум", записатися в клініку можете за телефонами - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Горячева | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| А я хочу записатися до Чупи Ю.А., вкажіть її контакти?
|
|
| |
Звенислава | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Доктор Чупа працює в клініці Лікаріум на Французькому бульварі 60, контакти для запису - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Андріана78 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Чисту істину написали, що Чупа Юлія Олександрівна і Гурська Тамара Валеріївна - найкращі лікарі в Одесі, знаю на власному досвіді.
|
|
| |
Цезарь | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Великодушно вдячна за корисні коментарі.
|
|
| |