Отоларинголог Одеса відгуки
|
|
LesyAa | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Отоларинголог Одеса відгуки
Шановні форумчани, порадьте грамотного отоларинголога. Після пірнання в морі сильно болить вухо, а йти до кого попало не хочеться, чекаю вашої поради.
|
|
| |
5Мила5 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| З усіх ЛОРів міста можу порекомендувати тільки Гурську Т.В., як кваліфікованого лікаря.
|
|
| |
Ніка358 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Маю великий досвід у відвідуванні ЛОР-лікарів, раніше лікувалася у Бондаренко, Любчак, Оробець. Роблю висновок, що Гурська Тамара Валеріївна - найкраща з них. Дуже доброзичливе і позитивне ставлення до пацієнта, постановка діагнозу і призначення - чітко і по справі.
|
|
| |
Наталя25 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Гурська Тамара - дуже чуйна лікарка, грамотна. Я цілий рік ходила по лікарях Бондаренко, Мельник, Сенько, і ніхто мені не зміг допомогти, а вона знайшла проблему, допомогла мені позбутися її. Тамара Валеріївна за кожного пацієнта переживає, намагається допомогти. Я дуже рада, що потрапила до цього прекрасного лікаря. Буду рекомендувати її близьким і друзям!
|
|
| |
Martachill5 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Потрапила до Гурської Тамари вже із запущеним гострим ларингітом. Відмінний фахівець. Оглянула. Поставила запитання. Рекомендації розписала докладно. Відповіла на всі запитання. Обов'язково буду рекомендувати її всім, хто цього потребує.
|
|
| |
barbaba2 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Періодично звертаюся до Тамари Гурської вже кілька років. Прийом проводить завжди грамотно і лаконічно. Але при цьому розгорнуто відповідає на всі поставлені запитання. Рекомендую.
|
|
| |
Іванка66 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Таких би лікарів побільше, як Гурська Тамара! Уважний, грамотний, ввічливий, чуйний. Знайде спільну мову як з маленькою дитиною, так і з людиною у віці. Підхід до лікування грамотний, чіткий, все по справі.
|
|
| |
Юllia | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Підкажіть, де приймає лікарка Гурська?
|
|
| |
Martachill5 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Приймає Тамара Валеріївна на Генуезькій 1/2 у клініці "Лікаріум". Контактні телефони - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
vera67 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Якщо вам потрібен отоларинголог, який справжній професіонал і не просто лікар за посадою, зверніться до Тамари Валеріївни. Її турбота про пацієнтів відчувається в кожному візиті.
|
|
| |
barbaba2 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Тамара Валеріївна - один із найкращих лікарів, з якими мені доводилося мати справу. Її розуміння проблем пацієнта і здатність дати вичерпні відповіді - це рідкість.
|
|
| |
Полька | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Чуйне і чуйне ставлення до пацієнта, грамотне лікування, найкращий лікар, у якого коли-небудь проходила лікування. Це Гурська Тамара!
|
|
| |