Невропатолог Забранський Владислав Володимирович відгуки
|
|
рига | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Невропатолог Забранський Владислав Володимирович відгуки
Сильно болить поперек, тягнучий біль від попереку до коліна, реально вже треба щось робити. Вдень ще нормально, як ляжу спати мучуся. Можете дати перевіреного лікаря?
|
|
| |
Коллі | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Звернулася до Владислава Володимировича Забранського, орієнтуючись на відгуки знайомих. Давно турбував біль у грудному відділі спини. Лікар порадив зробити МРТ не тільки грудного відділу спини, а й шийного. Після консультації було запропоновано зробити кілька сеансів мануальної терапії. Уже після третього сеансу біль вщух, жити і дихати стало набагато легше. Після закінчення курсу сеансів успіх був закріплений. Рекомендую хороший фахівець!
|
|
| |
Tolyaaa | Повідомлення # 3 |
Сержант
| У Владислава Володимировича спостерігаюся і лікую остеохондроз. Дуже кваліфікований фахівець. Моя спина не раз казала йому спасибі. Золоті руки. Чуйна й уважна людина. На запитання завжди дає детальну і зрозумілу відповідь. Словом, у кого є проблеми з хребтом, дуже рекомендую відвідати Владислава Забранського!
|
|
| |
Андреа | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Після лікування у Владислава Володимировича, можу зазначити, що болі в шиї, з якими я приходила до нього, повністю минули. Лікування допомогло, швидко зняло всі болі. Запалення зникло, повнота рухів відновилася, загалом, я задоволена на всі 100%, рекомендую лікаря, він знає, що робить.
|
|
| |
Гаделія | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Звернулася з болем у ногах, виявилося, що це загострення поперекового остеохондрозу. Мені було призначено хороше повноцінне лікування з мануальною терапією і фізіолікуванням - відмінно допомогло лікування. Ноги перестали боліти, стала краще почуватися. Як "побічний ефект" лікування - перестав підвищуватися тиск, виявляється, це теж може бути пов'язано з хребтом.
|
|
| |
Євдоха | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Дуже багато років борюся з вираженим болем у поперековому відділі хребта. Була в багатьох неврологів - Лубинець М.М., Курницької С.М., Бєляєва А.А. Прийшла до Забранського В.В. за рекомендаціями, він призначив медикаментозне лікування і курс мануальної терапії, і біль зник. Роблю рекомендації лікаря і це правда допомагає.
|
|
| |
Kerol | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Владислав Володимирович - чудовий невролог допоміг мені позбутися болю в спині. До цього багато разів відвідувала інших неврологів Коробейникову Е.М. і Тендіт І.П., але такий всебічний підхід знайшов тільки в цього лікаря і тільки тут отримав, нарешті, довгоочікуваний результат. Тому сміливо можу рекомендувати його всім, у кого проблеми зі спиною.
|
|
| |
Лукія | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| До лікаря прийшла, коли болі в спині почали викликати серйозну тривогу. Я раніше просто пила таблетки знеболювальні, потім вони просто перестали діяти, тоді довелося шукати лікаря. Владислав Володимирович мене врятував у цій ситуації, його метод заснований на лікуванні руками, а не медикаментами. Я зіткнулася з подібним уперше, але коли відчула, що стає набагато легше після кожного сеансу, сумнівів жодних не залишилося. Зрештою він повністю позбавив мене болю в спині. Я знову себе людиною відчула.
|
|
| |
Федора | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Хочу залишити відгук про Владислава Забранського, як про особистісного психолога Мене турбували постійні конфлікти з колегами на роботі, і я вирішив звернутися по допомогу. Владислав допоміг мені розібратися в ситуації і навчив технікам ефективної комунікації. З його підтримкою я зміг знайти конструктивні способи розв'язання конфліктів і поліпшив стосунки в колективі.
|
|
| |
Sky5 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть, як можна записатися до Владислава Забранського?
|
|
| |
Гаделія | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович.
|
|
| |
Arno0 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Яка ж це рідкість, такі лікарі! Не дарма мені його рекомендували кілька людей. Дуже сподобалася лікарка, дуже!
|
|
| |