Судинний хірург Одеса Черемушки
|
|
Єлизавета | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Судинний хірург Одеса Черемушки
Дівчата, хто звертався до судинного хірурга, порекомендуйте найкращого? Цікавить на Черемушках, але підійде і будь-який район міста, головне щоб лікар хороший був.
|
|
| |
Калерія | Повідомлення # 2 |
Майор
| Чайка Михайло Олександрович двічі рятував мене. Супер професіоналізм. Завжди чіткі вказівки, призначення, оперативність лікування. Тільки йому змогла довіритися і зважитися на серйозні операції. Приймає на Черемушках у лікарні №10.
|
|
| |
ДіанаК | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Сподобалося все! Ретельність обстеження, уважність, добре ставлення, спостереження після процедури. І це за такої високої завантаженості, як у Михайла Олександровича. Особливо приємно і цінно. А головне - результат.
|
|
| |
Єва25 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Довго наважувалася на процедуру склеротерапії. Дуже рада, що звернулася до Михайла Олександровича! Компетентний, чуйний, уважний, що дуже важливо для багатьох! Приємно бачити в наших лікарнях таких лікарів! З упевненістю рекомендую!
|
|
| |
Розочка | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Я зверталася до Залевського Дмитра Михайловича з приводу болю в ногах, набряків, оніміння. Лікар Залевський під час обстеження поставив діагноз: варикозна хвороба правої нижньої кінцівки. Було проведено ендовенозну лазерну коагуляцію. Минув рік - якість життя змінилася на краще. Зникли болі, набряклість. Спасибі професіоналізму лікаря, все пройшло без ускладнень.
|
|
| |
Дама | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Де знаходяться вени - знаю з 5 років. І тільки через 35 років пощастило знайти лікаря, якому змогла довірити свої ноги. Уже на першій консультації я зрозуміла - час настав! Ніякої звичайної лікарської гордовитості й зарозумілості! Тільки професіоналізм і чуйність. Настійно рекомендую Дмитра Михайловича.
|
|
| |
Анюта | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Пройшла обстеження і згодом лікування обох ніг дуже успішно. Минув майже рік, результат не змусив на себе чекати. Усунулися біль, печіння і зовнішній вигляд порадував. Дуже вдячна Залевському Д.М.
|
|
| |
Огнеса | Повідомлення # 8 |
Полковник
| Захоплює професіоналізм і талант Дмитра Михайловича! Цьому лікарю можна довіряти!
|
|
| |
Афа | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дівчата, дуже чекаю на контакти цих лікарів?
|
|
| |
ДіанаК | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Чайка Михайло Олександрович, працює в лікарні № 10 на Малиновського, контактний телефон 0976447223
|
|
| |
Анюта | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Залевський Дмитро Михайлович, 2-ге хірургічне відділення Медіна Пастера 9, телефон 0971039911
|
|
| |