Хороший міколог Одеса
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороший міколог Одеса
Моя повага всім! Цікаво знати, які мікологи у нас у місті найкращі? Заманливо знати вашу позицію про таких лікарів.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Лікувалася у багатьох, але знайти не вийшло правильного лікаря. Якщо ж ви володієте інформацією про такого фахівця, який вам допоміг вирішити проблему, порадьте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Корисно послухати, які медики наразі найграмотніші, а то я вже віднедавна в пошуку і мої оцінки не задовільні.
|
|
| |
Дорофея | Повідомлення # 4 |
Майор
| Хочу висловити заперечення з вищевказаною думкою, проходила лікування, у нас є такий лікар, який на 100% найпрофесійніший у такій професії, і я хочу його порадити, це - лікарка міколог вищої кваліфікації Алла Михайлівна Дмитренко.
|
|
| |
Леонтія78 | Повідомлення # 5 |
Майор
| Найчудовіший і найспівчутливіший міколог! Завжди знайде правильне лікування і допоможе навіть, якщо захворювання хронічне! Розумний міколог, який намагається допомогти своїм пацієнтам у реальності.
|
|
| |
Aisun5 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Погоджуся, знаю Дмитренко Аллу Михайлівну. Можу сказати про неї, як про найграмотнішого лікаря в цьому напрямі. Можу я впевнено її радити.
|
|
| |
Валентина45 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Правильно, Дмитренко А. М. - це талановитий лікар. М. - це талановитий лікар! Я в ній упевнена! Мабуть, на сьогоднішній день, таких фахівців можна підсумувати на пальцях всього однієї руки за все життя. Найосновніші причини рекомендувати міколога Дмитренко - це вміння, постійне бажання підвищувати майстерність, а відтак володіння сучасними знаннями, а також повне й докладне інформування пацієнта.
|
|
| |
Володимира | Повідомлення # 8 |
Полковник
| У міколога Дмитренка А. М висока планка професіоналізму. М висока планка професіоналізму, доброзичлива участь. Основне від її роботи - миттєвий результат від запропонованої терапії. Лікар - компетентний фахівець, не стала призначати непотрібних, для мого випадку, обстежень і досліджень. Лікування компетентне. Дуже раджу!
|
|
| |
Ніла | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Мікологиня Дмитренко - хороша, компетентна лікарка, призначила хороше лікування, яке почало діяти, вже незабаром. Дуже задоволена якістю обслуговування.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 10 |
Генерал-майор
| Шановні одесити, викликав інтерес цей лікар, можете надати контакти про цього лікаря?
|
|
| |
Звенислава | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Звертайтеся - Дмитренко Алла Михайлівна приймає в клініці "Про Медікал Гарант" на Обсерваторному провулку, 2/6, особистий телефон 0679049003.
|
|
| |
Наїма | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Справді написали, що Алла Михайлівна Дмитренко найкращий професіонал в Одесі, знаю на особистому досвіді. У цій сфері, крім неї, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
Бурова | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Спасибі за ваші рекомендації!
|
|
| |