ЛОР Одеса Суворовський район
|
|
Zhanna072 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| ЛОР Одеса Суворовський район
Добрий день, звертаюся до Вас, може підкажіть хорошого ЛОРа. Порадьте що робити при тонзиліті? Треба контактні дані фахівця, який розуміє, виходячи з Вашого особистого досвіду, а також відгуків своїх знайомих і близьких.
|
|
| |
Barbara0 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Лікувалася у ЛОРа, який на сто відсотків кваліфікований у даній медичній класифікації і до кого можна записуватися без страхів за здоров'я.
|
|
| |
Mountain8 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Володієте інформацією, залиште її про цього професіонала.
|
|
| |
Бетті | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Залишаю, звертайтеся до Гурської Т.В., це одна з найкращих ЛОРів Одеси.
|
|
| |
Іванка66 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| У мене був хронічний тонзиліт, який тривав близько 7 років. І Тамара Валеріївна мені допомогла. У мене все пройшло. Лікарка дуже уважна. Мабуть, на будь-яку скаргу, вона дасть рекомендації та поради. Вважаю, що лікар - професіонал.
|
|
| |
Ніна22 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Лікар Гурська показала себе як професіонал своєї справи, повністю обстежила ЛОР-органи, призначила правильне лікування. Дуже вдячна Тамарі Валеріївні, побільше б таких лікарів.
|
|
| |
Юllia | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Неймовірне ставлення лікаря до пацієнта! Випадково дізналася про цього лікаря! Професіонал своєї справи! З вухами мучуся не перший рік, і тільки ця лікарка Гурська все докладно пояснила і допомогла.
|
|
| |
Власта | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Тамара Валеріївна чудовий лікар! Нашому місту пощастило, що у нас є цей чудовий лікар і людина! Вона повернула мене до повноцінного життя!
|
|
| |
поліна35 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Відмінний лікар Гурська! Професіонал у своїй справі! Тривалий період пекло горло, ЛОРи за пропискою лікували від чого завгодно: тонзиліт, алергія і т. п.... Доктор Гурська провела анамнез супутніх захворювань, призначила аналізи і правильне лікування. Уважно вислухала, зрозумілою мовою відповіла на запитання. Рекомендую, грамотний фахівець.
|
|
| |
Жюлі | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Можете написати контактну інформацію щодо цього фахівця?
|
|
| |
Евіта | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Лікувалася у Тамари Гурської, за нею і даю - приймає в клініці Лікаріум на Генуезькій 1/2, телефони 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Інеса | Повідомлення # 12 |
Полковник
| Тамара Валеріївна - справжній професіонал. Вона має рідкісну здатність знайти правильне рішення! Раджу до неї звернутися.
|
|
| |