Найкращі неврологи Одеси
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращі неврологи Одеси
Усім доброго вечора! Цікавить таке питання, які неврологи у нас у місті найкращі з найкращих? Хочеться знати вашу точку зору про таких лікарів.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Консультувалася з багатьма, але немає грамотного фахівця. У тому разі, якщо ви володієте даними про такого лікаря, який вам допоміг, запропонуйте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Було б цікаво бути в курсі, які лікарі нині найдостойніші, а то я вже давненько в пошуку і мої дослідження катастрофічні.
|
|
| |
Светозара | Повідомлення # 4 |
Генерал-майор
| Можу посперечатися з вищевказаною думкою, проходила лікування, у нас є такі лікарі, які на сто відсотків наіграмотнейші в даній медичній класифікації, і я хочу їх порекомендувати, це - невролог вищої кваліфікації Калюжна Тетяна Євгенівна і Патрашку Катерина Вікторівна.
|
|
| |
Вілена | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Точно, знайома з Калюжною Тетяною Євгенівною. Можу відзначити про неї, як за найкращого лікаря у своїй спеціалізації. Виявлений діагноз міг закінчиться на операційному столі, але з лікуванням у Тетяни Євгенівни вилікувалася без особливих проблем. Я хочу її рекомендувати.
|
|
| |
Nnadezhdaa | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Не рекомендую звертатися до невролога Богатирьової Тетяни Вікторівни. Вона не тільки некомпетентна, а й несерйозно ставиться до проблем пацієнтів. Знайдіть іншого невролога!
|
|
| |
Mila26 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Патрашка Катерина Вікторівна - справжній професіонал, здатний зрозуміти і допомогти з будь-якими неврологічними проблемами. Її підтримка стала для мене справжнім променем світла
|
|
| |
Ветта | Повідомлення # 8 |
Майор
| Безцінне спасибі Патрашці Катерині Вікторівні за її чарівні руки і неймовірне розуміння моїх неврологічних страждань. Вона змогла повністю вилікувати мою міжхребцеву грижу, звільнивши мене від болю, який супроводжував мене довгий час.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 9 |
Генерал-майор
| Шановні панове, заінтригували ці фахівці, можете дати контактну інформацію?
|
|
| |
Єфросинія | Повідомлення # 10 |
Майор
| Досвід із неврологом Танєєвим виявився повною невдачею. Його обмежені знання і непрофесійна поведінка викликають серйозні сумніви в його здатності допомогти. Обходьте стороною!
|
|
| |
Апрелія | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Даю вам дані - Тетяна Євгенівна Калюжна приймає в клініці "Лікаріум" на вул. Генуезькій, 1/2, контактні телефони - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Фіма | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Патрашку Катерина Вікторівна, 1-а поліклініка Болгарська 38, працює тільки з дорослими, телефон 0934815955.
|
|
| |
АнжелінаВ | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Дякую за ваші поради!
|
|
| |