Полюлях Оксана Одеса відгуки
|
|
Анюта | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Полюлях Оксана Одеса відгуки
Дівчатка, залиште свій відгуки про лікаря гінеколога, у якого краще народжувати. У мене перші пологи і я підшукую грамотного фахівця.
|
|
| |
Джуді | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Раджу вам звернутися до Полюлях Оксани, вона зав. 1-м пологовим відділенням у пологовому будинку №5 і в неї досить великий стаж прийняття пологів із благополучним розродженням.
|
|
| |
МарьяNа | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Прекрасний і уважний лікар. Дуже допомогла під час пологів - пояснювала, як поводитися і що робити не потрібно. Безмірно їй вдячна!
|
|
| |
Lybava | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Чудовий і дуже хороший лікар - Полюлях Оксана Анатоліївна! Перші пологи, довгоочікувана дитина. Народжувала довго і важко, але слава Богу, у Полюлях О.А. Вона швидко розібралася в ситуації, допомогла мені з потугами, і, нарешті, з'явився мій довгоочікуваний малюк! Її своєчасна участь допомогла мені уникнути багатьох серйозних проблем і народити здорову дитину.
|
|
| |
Георгіна | Повідомлення # 5 |
Майор
| Я йшла цілеспрямовано до Оксани Анатоліївни за рекомендацією свого гінеколога з консультації, з першого візиту лікарка Полюлях дуже привернула до себе. Дуже уважна і чуйна. Рекомендую!
|
|
| |
Бетті | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Оксана Анатоліївна приймала мої другі пологи. Завжди підтримувала і була уважна, пологи пройшли відмінно. Це справжній професіонал своєї справи, рекомендую потрапити в її дбайливі руки!
|
|
| |
Афанасія1956 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| У мене був плановий кесарів розтин у грудні 2020 року за показаннями - тазове передлежання плода. Операція пройшла швидко, приблизно 25 хвилин, я була при свідомості, все чула, відчувала, але болю не було, скоріше трохи неприємно. Відновлення пройшло швидко, практично без знеболювальних, через 7 годин уже ходила і тримала малюка. Оксані Анатоліївні низький уклін, вона найкращий акушер-гінеколог із золотими руками, що тут ще скажеш...
|
|
| |
Ella | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Лікарка Полюлях О.О. приймала мої пологи. Також ходила кілька разів до неї на консультації перед пологами. Оцінюю роботу лікаря на відмінно!
|
|
| |
АліNa | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Пологи у мене були другі і, порівнюючи з першими, це просто небо і земля. І саме ставлення до мене доктора Полюлях, і компетентна підтримка, і своєчасні вірні рішення лікаря! Після народження моє малятко мені показали і приклали до грудей. У мене найкращі враження про другі пологи! Лікарка чудова у своєму професіоналізмі.
|
|
| |
ЗлатаЗ | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Можете дати контакти лікаря Полюлях О.А?
|
|
| |
Бетті | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Полюлях Оксана Анатоліївна - 097-354-00-73.
|
|
| |
ІринаКазакова | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Полюлях Оксана Анатоліївна - лікар з великої літери. Рідкісне поєднання найвищого професіоналізму, чуйності, швидкості реакції, комфорту в спілкуванні.
|
|
| |