Відгуки отоларингологи Одеси
|
|
Агнія | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки отоларингологи Одеси
Усім привіт! Шукаю отоларинголога, здатного ефективно діагностувати і лікувати проблеми ЛОР-органів. Якщо у вас є перевірені лікарі в Одесі, поділіться, будь ласка.
|
|
| |
Звєрєва | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Більше ніколи не піду до Сокольського П.Б. Він не тільки не допоміг, а й погіршив мою проблему.
|
|
| |
Lawrence | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Шкодую, що звернулася до Бондаренка О.О. Його методи тільки погіршили моє здоров'я.
|
|
| |
Alyonka1985 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Не вірте обіцянкам Бучацького М.С. Мій стан погіршився після його втручання.
|
|
| |
Іллінський | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Рекомендую Гурську Тамару Валеріївну як досвідченого фахівця у своїй галузі. Завдяки її рекомендаціям, я швидко відновилася після хвороби.
|
|
| |
Губанов | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| З великою вдячністю згадую візит до лікарки Гурської. Вона не тільки поставила правильний діагноз, а й запропонувала оптимальний план лікування.
|
|
| |
Аеліта | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Лікар Гурська - знахідка для всіх, хто стикається з проблемами ЛОР-органів. Її професійний погляд на проблему і правильне лікування - це те, що потрібно.
|
|
| |
Aysel | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Дуже задоволена прийомом у Гурської Тамари Валеріївни. Вона не тільки врахувала всі мої скарги, а й запропонувала комплексне лікування, яке спрацювало на ура.
|
|
| |
Виноградов | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Доктор Гурська - справжній лікар із золотими руками. Її призначене лікування відразу ж почало давати результати, і я почуваюся набагато краще.
|
|
| |
Святослав1998 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Доктор Гурська - справжній професіонал і доброзичлива людина. Її рекомендації щодо лікування були чіткими і зрозумілими, що сприяло успішному одужанню.
|
|
| |
Nickolas00 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Чи є можливість отримати контактну інформацію ЛОРа Гурської тут?
|
|
| |
Alyonka1985 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Так, Тамара Валеріївна приймає в клініці Лікаріум, телефони клініки - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87. +38 (048) 230-90-02, +38 (096) 388-18-99, +38 (095) 751-31-63, +38 (093) 542-94-87.
|
|
| |
Nino0o | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Гурська Тамара Валеріївна - мій рятівник у світі отоларингології. Її професіоналізм і турбота про пацієнтів заслуговують на найвищі похвали.
|
|
| |