Хороші урологи Одеса
|
|
Клеопатра | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороші урологи Одеса
Усім привіт, підкажіть саме знавця уролога, тому що була у багатьох. Потрібен чудовий фахівець у якого ви лікувалися або ваші знайомі.
|
|
| |
Lilnas | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Готова порекомендувати Колосова Олександра, який на сто відсотків найпрофесійніший у даній сфері і до кого можна рекомендувати приходити без ризику за здоров'я.
|
|
| |
Ruslan78 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Знаю Колосова Олександра Миколайовича давно. Від інших чув позитивні відгуки. Компетентний лікар. Мені допомагає завжди ефективним лікуванням. Рекомендую.
|
|
| |
Allright | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Дуже хороший лікар. Спеціаліст реально вищої категорії, таких дуже мало в нашому місті. Якщо є проблеми, записуйтеся саме до Колосова О.М., все по поличках розповість, як і що, на всі запитання відповість. Рекомендую!
|
|
| |
Kover59 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Колосов О.М. - цей лікар-Бог, твоє життя в його руках, моя ситуація вкрай важка, життя висіло на волосині, але він впорався, на все життя запам'ятала його як особистість, як лікаря, хочеться, щоб такі лікарі за життя були нагороджені орденом.
|
|
| |
Max_6 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Хороший лікар, професіонал своєї справи. Лікуюся від простатиту вже не вперше, ніколи мені не проводили такого комплексного обстеження. Після лікування всі скарги припинилися.
|
|
| |
Ed1k | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Задоволена, що потрапила саме до Олександра Миколайовича, дуже грамотний уролог Все розповів, заспокоїв. Уважний. Дуже гарне ставлення до пацієнтів, пішла зі спокійною душею.
|
|
| |
Zakhar | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Потрапив я до Олександра Миколайовича за порадою знайомого, з проблемою, іменованою як простатит. Де і в кого я тільки не намагався позбутися цієї недуги, але тільки доктор Колосов допоміг мені і вилікував. Видно, що він лікар за покликанням і клятва Гіппократа для нього не порожнє місце, а справа, якою він займається, йому самому подобається. Сподобався його підхід до справи, видно, що він зацікавлений у тому, щоб вилікувати пацієнта.
|
|
| |
AnNna | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Дайте телефони цього уролога?
|
|
| |
Darwin | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| 0967424737 - Колосов Олександр Миколайович
|
|
| |
Collapse | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Лікар справді хороший, багато раніше про нього чув, а зараз переконався!
|
|
| |