Найкращий аритмолог Одеса
|
|
Фіма | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий аритмолог Одеса
Друзі, потрібна ваша допомога! Де можна знайти кваліфікованого аритмолога в Одесі? Бажано, щоб фахівець був знайомий з новітніми методами діагностики та лікування.
|
|
| |
Зіновія | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Шукала аритмолога серед приватних клінік і державних лікарень, але так і не змогла знайти лікаря, який був би настільки досвідченим і тямущим, щоб вирішити мої проблеми з аритмією.
|
|
| |
Звенислава | Повідомлення # 3 |
Полковник
| Мої зусилля знайти аритмолога серед різних медичних закладів не принесли результатів. Здається, що хороший і досвідчений фахівець у цій галузі так і залишився недосяжним.
|
|
| |
Аполлінарія | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Довгий шлях пошуку аритмолога закінчився, коли я потрапив до Павлова Сергія Володимировича. Його глибокі знання в галузі аритмології та інноваційні підходи до лікування дали помітні результати вже через невеликий період часу.
|
|
| |
Добрава | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Приємно усвідомлювати, що існують лікарі, як Павлов Сергій Володимирович, які дійсно піклуються про пацієнтів. Його ретельне обстеження виявило нюанси, які були упущені попередніми фахівцями.
|
|
| |
Вишенька | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Складно передати словами, як вдячний доктору Павлову. Його експертна оцінка в галузі аритмології - це дар, який врятував моє життя від постійних недуг.
|
|
| |
ТаняКальченко | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Після кількох невдалих спроб знайти відповідного фахівця, я знайшов шлях до одужання з Павловим Сергієм Володимировичем. Він - справжній геній своєї справи.
|
|
| |
Альбіна125 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Доктор Павлов - це не просто лікар, це наставник на шляху до одужання. Він підійшов до моєї ситуації творчо і знайшов оптимальне рішення.
|
|
| |
Ельміра | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Сергій Володимирович володіє унікальним розумінням серцевих ритмів. Моя аритмія стала менш обтяжливою завдяки його вмінню знаходити правильні підходи до лікування.
|
|
| |
Горислава | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть, де приймає Павлов С.В.
|
|
| |
Добрава | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| У клініці Лікаріум на Генуезькій 1/2.
|
|
| |
Ростислава | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| У цієї клініки є телефон для запису на прийом?
|
|
| |
Горислава | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Так, тримайте - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87. +38 (048) 230-90-02, +38 (096) 388-18-99, +38 (095) 751-31-63, +38 (093) 542-94-87.
|
|
| |