Найкращі акушери Одеси відгуки
|
|
Ілена | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращі акушери Одеси відгуки
Доброго дня! Присутні тут пані, порекомендуйте фахівця, у якого Вам сподобалася народжувати і до якого Ви на 100% повернетеся повторно.
|
|
| |
Daria19 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| У цьому місті не змогла знайти розумного фахівця. Якщо в темі порадять, сходжу на прийом.
|
|
| |
ТаняКальченко | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Хочу я з попереднім форумчанином заперечити, бачила щонайменше двох спеціалістів - це Полюлях і Подолян, які 100 відсотків найкращі в даній спеціалізації і до них можна записуватися на прийом без страхів за здоров'я.
|
|
| |
Mariana1989 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Хотілося б констатувати, що акушер Подолян А.І. професіонал своєї справи, пологи були складні, але завдяки йому все склалося благополучно. Дуже зобов'язана цьому лікарю.
|
|
| |
Yolka33 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Можу я обґрунтувати, що акушерка Полюлях О.А. професіонал своєї справи. Кесарів розтин зробила чудово, без наслідків. Дівчатка, йдіть народжувати тільки до цього акушера, не пошкодуєте!
|
|
| |
Olesya8 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Хочу запевнити, акушерка Полюлях Оксана Анатоліївна, кесарів робить ідеально. Дуже рекомендую цього фахівця.
|
|
| |
Inga1983 | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Хотілося Вам порадити народжувати тільки в акушера Подоляна Олександра Ілліча! З ним пологи пройшли чудово. Найкращий лікар!
|
|
| |
Margarita27 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Натякніть, як потрапити на прийом до цих професіоналів?
|
|
| |
Zhorzhina | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Акушер-гінеколог Полюлях Оксана Анатоліївна, працює в пологовому будинку №5, вулиця Маршала Говорова 28, телефон 0973540073.
|
|
| |
петра | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Акушер-гінеколог Подолян Олександр Ілліч, пологовий будинок №7 просп. Космонавтів, 11б, телефон 0960390029, 0667225294.
|
|
| |
Білоусова | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Правду розповіли, що акушери Подолян О. І і Полюлях О. О.- найкращі акушери в місті, знаю з особистого досвіду. У цій спеціалізації, крім них, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
Poplavskaya | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Дякую, за коментарі, до найграмотніших лікарів в Одесі.
|
|
| |