Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одеський форум » МЕДИЦИНА, ЗДОРОВ'Я ТА КРАСА » Лікування в Одесі » Мануальна терапія » Лікування міжхребцевої грижі Одеса (Лікування міжхребцевої грижі Одеса)
Лікування міжхребцевої грижі Одеса
olgaSP Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 46
Репутація: 0
Статус: Offline
Лікування міжхребцевої грижі Одеса


Прошу відгукнутися в допомозі з пошуком фахівця, який мені допоможе в лікуванні міжхребцевої грижі. Потрібні відгуки та рекомендації тих, хто пройшов уже лікування міжхребцевої грижі в Одесі!

Прошу, хто знає, порекомендувати мені фахівця або медичний заклад, у якому справді допомагають вилікувати або хоча б залікувати міжхребцеву грижу. Болі в мене жахливі, міжхребцева грижа в поперековому відділі хребта. Не хочу робити операцію, боюся... Тож насамперед цікавить лікування міжхребцевої грижі без операції.
 
Natalia Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 34
Репутація: 0
Статус: Offline
Ольго, здрастуйте, щодо лікування міжхребцевих гриж я Вам дуже багато розповім, тому що сама медик, і в мене 2 міжхребцеві грижі в грудному й поперекових відділах хребта.

1) Біжіть від фахівців-мануальних терапевтів, які кажуть, що можна "вправити" міжхребцеву грижу - це неможливо!!! Маніпуляціями на кшталт "вправлення" можна тільки погіршити ситуацію, посилити витікання грижі (правильно називається секвестрована грижа або секвестрація грижі міжхребцевого диска), аж до інвалідного візка - коли "вправили" витікаючу грижу прямо на нерв. Таке лікування я порекомендувати не можу.

2) Медичні центри, які нібито лікують грижі міжхребцевих дисків, також (як на мене) не дієздатні, бо в них по 1-2 пацієнти на тиждень із цими скаргами (а то й менше), а робота в комерційних цілях робиться без унікального підходу до проблеми цього пацієнта.
Зі свого досвіду скажу, що в одному з "крутих" медичних центрів мені за лікування виписали рахунок на 17 000 гривень. Хоча результату від їхньої роботи було нуль! Крім цього, лікуючий лікар сам наприкінці лікування (лікування було у вигляді "полежати" на кушетці з роликами) не зміг мені показати, який позитивний ефект був від лікування... Без результату і мінус 17 000 гривень я пішла далі шукати реальне лікування. Відгук про таке лікування міжхребцевої грижі, звісно, негативний.

3) Лікувальна фізкультура - у вигляді лікування в центрі Євмінова в Одесі - не дала мені великого позитивного ефекту, тому що в мене болі тільки збільшилися. Цілком логічно, що перед процедурами на профілакторі на дошці Євмінова потрібен масаж, для розслаблення напружених м'язів розгиначів спини, який мені навіть ніхто не пропонував... Також "мануальний терапевт", який там приймає, не взяв до уваги можливість ще більшого витікання грижі, у зв'язку з особливістю саме мого клінічного випадку. У результаті їхня "лікувальна фізкультура" тільки погіршила мій стан. Мінус 8500 гривень за курс і я далі пішла шукати інше лікування. До речі, в центрі Євмінова в Одесі, як мінімум одна медсестра (Олена або Світлана, точно не пам'ятаю її імені) працювала навіть без медичної освіти. Це я до того, що недбале ставлення до пацієнтів і відсутність кваліфікації у "фахівця" коштувала мені погіршення здоров'я.

4) Традиційна медицина пропонує під час лікування міжхребцевих гриж різної локації (чи то поперековий, чи то грудний, чи то шийний відділ) операцію - в особливо важких випадках, чи то тракцію (витягування). Операції виконуються тільки якщо пацієнтові не допомогли ЛФК (лікувальна фізкультура), масаж і тракції. Тракційне лікування міжхребцевих гриж непоганий варіант (який я і вибрала). Тракції використовують за явних показань - болі, спричинені витіканням міжхребцевого диска (грижі) в нерв, з його затисненням, а також зняття напруги з міжхребцевого диска. Навіть у "Вікіпедії" зазначено, що дуже хороші результати показує тракційна терапія - під час якої під дією розрідження, що створюється всередині диска, пульпозне ядро втягується всередину і розмір грижі зменшується.
Я і пішла за цим видом лікування, після того, як знайома медсестра, яка працює при знаменитому одеському неврологу, порекомендувала мені масажиста. Цей масажист робить лікувальний масаж, а також деякі тракційні прийоми і використовує прийоми ЛФК. Він, молодий фахівець, раніше працював у них при 10 лікарні, а потім пішов і почав приймати вдома. Результати його лікування вони бачили на своїх пацієнтах, тому й порекомендували його. Пройшла я в нього 10 сеансів, по 600 гривень кожен, вийшло всього 6000 гривень. За знімками МРТ можу Вам сказати, що в мене одна міжхребцева грижа зменшилася на 3, а інша на 4 мм. Це величезний результат порівняно з усіма іншими вище описаними процедурами!!! Болі минули майже відразу, після 5-6 сеансу. На сьогоднішній день, тільки після підйому важких предметів - хоча вони при міжхребцевій грижі заборонені, невеликий ниючий біль може проявлятися (дуже рідко), а раніше, коли піднімала щось важке, мене скручувало "в три погибелі"...
Лікуванням дуже задоволена. Цей масажист мені сказав ще прийти до нього на процедури, через три місяці (минуло два - почуваюся чудово).

P.S. загалом: лікування, плюс супутні витрати, яке мені не принесло жодного позитивного результату, обійшлося мені в понад 25500 гривень. Лікування у масажиста з тракціями і ЛФК, яке мені зменшило одну міжпозоночну грижу на 3, а іншу на 4 мм, обійшлося мені в 6000 гривень. Болі минули, я задоволена. Ціна лікування такого мене дуже обрадувала. Масажисту, якій мене на ноги поставив, я зобов'язана життям і найголовніше - життям без болю! Якщо Вам треба будуть його контактні телефони, то напишіть мені, я дам.

Сподіваюся, не надто великий і "напружений" екскурс по проблемі і методах лікування гриж міжхребцевих дисків у мене вийшов!
 
olgaSP Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 46
Репутація: 0
Статус: Offline
Спасибі за такий докладний опис, відгуки та рекомендацію. Якщо можливо, то залиште контактні дані та номер телефону масажиста, який Вам допоміг. Буду Вам дуже вдячна!
 
Natalia Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 34
Репутація: 0
Статус: Offline
Не за що. Просто описала свій випадок, куди зверталася і які в мене результати в лікуванні моїх міжхребцевих гриж.

Масажиста звати Владислав.
Приймає на Богдана Хмельницького, здається, 49 чи 59 номер, у себе вдома і в медичному центрі "Вектор Плюс" на Нєдєліна 111, кут Шклярука, навпроти залізничної лікарні.
Контактні телефони: 048 7010704, 063 4877825, 067 7844314, 050 9935792
 
olgaSP Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 46
Репутація: 0
Статус: Offline
Спасибі велике за рекомендацію. Почитала про нього відгуки в інтернеті і тут на форумі, всі ним задоволені і рекомендують його. Буду звертатися. Велике спасибі за пояснення лікування міжхребцевих гриж, а також за рекомендацію!
 
Galina Повідомлення # 6
одеський форум
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 83
Репутація: 0
Статус: Offline
olgaSP, Можете звертатися до Владислава, він хороший фахівець. Багатьом знайомим він допоміг, зокрема і з міжхребцевими грижами, людей у буквальному сенсі слова на ноги ставив. Усі, хто в нього лікувався, говорять про нього тільки позитивно, тож можете бути спокійні.

Половина нашого форуму до нього ходить начебто всі задоволені
 
olgaSP Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 46
Репутація: 0
Статус: Offline
Galina, Спасибі! Моя колега по роботі, виявляється, у нього лікувалася з міжхребцевою грижею в шийному відділі. Тільки з нею розмовляли про Владислава, вона ним задоволена і теж дуже рекомендувала. Сказала, що він дуже молодий, але дуже тямущий фахівець! Тож буду йти до нього. Усім спасибі за допомогу і чуйність!
 
Natalia Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 34
Репутація: 0
Статус: Offline
Бажаю Вам якнайшвидшого одужання. По собі знаю, що міжхребцеві грижі завдають дуже багато болю і незручностей, тож мої побажання Вам від щирого серця!
 
Одеський форум » МЕДИЦИНА, ЗДОРОВ'Я ТА КРАСА » Лікування в Одесі » Мануальна терапія » Лікування міжхребцевої грижі Одеса (Лікування міжхребцевої грижі Одеса)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: