Порекомендуйте масажиста Одеса
|
|
Мирка12 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Порекомендуйте масажиста Одеса
Всіх вітаю! Я шукаю професійного масажиста. Хто проходив терапію і вам поправили здоров'я, порекомендуйте. Хочеться дізнатися про талановитого майстра в цьому профілі.
|
|
| |
Dora21 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| Мені теж цікаво розвідати про такого фахівця, бо відвідувала багатьох, але результату не вийшло.
|
|
| |
Ава | Повідомлення # 3 |
Полковник
| Чудово дізнатися про досвідченого фахівця, який тепер з'явився у нас у місті. У випадку, якщо направите, обов'язково сходжу.
|
|
| |
Листик | Повідомлення # 4 |
Полковник
| А я зустріла такого супер професіонала, але він веде прийом тільки дорослих пацієнтів - це Забранський Владислав Володимирович. Чудовий професіонал своєї справи, рекомендую його відвідати, він дійсно допомагає у врегулюванні ускладнень зі здоров'ям.
|
|
| |
Ждана | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Так правильно, Владислав Володимирович шикарний фахівець, допоміг з кіфозом. Дуже йому вдячна і також його рекомендую!
|
|
| |
Розочка | Повідомлення # 6 |
Полковник
| Лікар із чарівними руками, у мене були страшні проблеми зі спиною, за місяць до відвідування я вже не могла сидіти і з великими труднощами пересувалася квартирою, про вихід кудись у громадські місця навіть мови бути не могло. У спині було відчуття скутості. Усього лише після курсу сеансів(!) я можу вільно пересуватися, нахилятися, сидіти без болю і виконувати вправи, про які до цього і подумати боялася. Плюс до всього відчуття, ніби всередині з'явилася свобода, навіть дихати легше стало.
|
|
| |
криска | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Керуючись особистим досвідом, можу констатувати, що Владислав Володимирович найкращий професійний фахівець у цій галузі.
|
|
| |
Вичка | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Так, ви точно написали Владислав Володимирович єдиний лікар, який нам допоміг із порушенням функції хребта.
|
|
| |
Дама | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Відмінний фахівець, одразу видно, що знає, про що говорить, бо безпомилково вказав на ті місця, які боліли сильно і давно.
|
|
| |
Люся45 | Повідомлення # 10 |
Полковник
| Була проблема з грудним відділом і тазом, защемлявся нерв, і віддавав сильний біль у ногу. Зробив 8 відвідувань, і я як огірочок, біль пішов, у грудях зникло відчуття, що щось клацнуло, шия тепер не болить, оскільки не ловить рівновагу через криву спину. Мені є з чим порівняти і можу сміливо порадити Владислава, як фахівця з великої літери.
|
|
| |
Павла | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Хочу потрапити до Владислава Забранського, можете залишити його дані.
|
|
| |
Огнеса | Повідомлення # 12 |
Полковник
| Ловіть відомості - Забранський Владислав Володимирович приймає за адресою Б. Хмельницького 49, особисті телефони 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Регіна | Повідомлення # 13 |
Полковник
| Можу підтвердити, що Владислав Володимирович Забранський найкращий лікар в Одесі.
|
|
| |