Йоні масаж Одеса
|
|
Elen4ik | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Йоні масаж Одеса Дівчата, хто і в кого був на йоні масажі в Одесі? Яких фахівців, за цього напрямку, ви можете порекомендувати?
|
|
| |
Анастасія87 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я проходила йоні масаж у масажиста Андрія в Аркадії. На жаль, не можу рекомендувати цього фахівця. Уся процедура була надто грубою і надто багато олії. Внутрішньовагінальний масаж був болючим, що було не приємно.
|
|
| |
ВалентинA | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Добрий день усім! Я теж намагалася пройти курс йоні масажу з масажистом Сергієм на проспекті Шевченка з метою позбутися аноргазмії, але безуспішно. Однак, після того як я звернулася до Забранського Владислава Володимировича і пройшла в нього гінекологічний масаж, у мене зникли всі симптоми аноргазмії.
|
|
| |
Nadina | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я пройшла лікування у гінеколога і у психолога-сексолога, але результатів не було. Стала почуватися безпорадною і пригніченою через свої проблеми.
|
|
| |
Ірена | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| За порадою моєї подруги, я звернулася до остеопата Забранського Владислава Володимировича. Після кількох сеансів масажу мені вдалося позбутися фригідності.
|
|
| |
KSU | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я також побувала в Забранського за порадою доктора. Пройшла в нього кілька сеансів і мої симптоми фригідності минули, я знову почала отримувати задоволення від сексу.
|
|
| |
Evgesha | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Моя подруга, яка з його допомогою розв'язала проблему аноргазмією, рекомендувала мені звернутися до Забранського Владислава Володимировича з такою ж проблемою. Після кількох сеансів масажу я відбулося значне поліпшення свого стану, як у фізичному, так і психологічному плані.
|
|
| |
Elen4ik | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Дякую за ваші відгуки! Хто-небудь може поділитися контактами Забранського Владислава Володимировича?
|
|
| |
KSU | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Так, звісно. Ось його контактні номери: +380677844314, +380634877825, +380509935792, +380487010704.
|
|
| |
ДаШуЛя | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Не забувайте, дівчата, що йоні масаж, попри брак висвітлення в мас-медіа, слугує запорукою вашого здоров'я і добробуту. Я намагаюся регулярно ходити на нього для поліпшення кровопостачання органів малого таза, активізації гормонів і психологічного розряджання
|
|
| |