Отоларинголог Одеса Черемушки
|
|
Ілена | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Отоларинголог Одеса Черемушки
Напевно хтось лікував і вилікував аденоїди у ЛОРа. Дуже б хотілося, щоб було не просте призначення ліків, а більш ретельне обстеження і пояснення ситуації. Поділіться, будь ласка, координатами таких лікарів?
|
|
| |
Fairytail5 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| Тамара Гурська - мабуть, одна з небагатьох хороших отоларингологів в Одесі. Дуже грамотний, досвідчений фахівець. Звернулася до неї з проблемою вух. Детально розповіла про мою хворобу, пояснила як лікувати, ставилася доброзичливо. Приходила до неї на процедури. Однозначно, буду рекомендувати її всім.
|
|
| |
Susanna14 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Тамара Гурська - лікар найвищого рівня. Приємно працювати з професіоналом. Вона не допустила розвитку ангіни та попередила гайморит. Дуже докладно описала метод лікування й обґрунтувала вибір ліків. Курирувала і консультувала мене протягом усієї хвороби. Впоралися з усім за 5 днів. Кілька років тому лікування подібної проблеми в Андрєєва обійшлося мені вдвічі дорожче і зайняло значно більше часу.
|
|
| |
ZlatayaSofia | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Гурська Тамара вилікувала мені найсильніший гайморит! Лікар дуже хороший, уважний, не байдужий до людей! Побільше б таких лікарів, і тоді б жити було б легше!
|
|
| |
tsurkanalla | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Відмінний фахівець! Завжди правильно ставить діагнози, тактовна, стримана. Мені приємно з нею спілкуватися. Усе докладно розповідає і роз'яснює. Загалом, рекомендую!
|
|
| |
Hloya58 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Користуюся послугами Тамари Гурської, завжди ставить правильні діагнози! Дуже подобається як фахівець, і друзям своїм її рекомендую завжди.
|
|
| |
Nino0o | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Тамара Валеріївна призначила мені препарати для лікування отиту, наступного дня мені стало набагато краще, до звернення до неї 2 місяці лікувала отит у Оробець безрезультатно.
|
|
| |
Jenny77 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Звернулася до Тамари Гурської з хронічним тонзилітом. Лікар уважно вислухала, прописала необхідні процедури, призначила ефективне лікування. Дуже докладно і доступно пояснює. Тепер буду завжди звертатися тільки до неї, рада, що знайшла такого висококваліфікованого фахівця! Усім рекомендую!
|
|
| |
KoltsunIrina | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Просто клас, чудовий лікар, фахівець своєї справи, всім раджу. Пояснює доступною мовою проблему зі здоров'ям, пояснює варіанти лікування і можливі наслідки. Загалом, я дуже задоволена, вже не раз зверталася до доктора Гурської і щоразу йду в повному задоволенні.
|
|
| |
8Ulyana | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Дайте контакти цього лікаря?
|
|
| |
Nino0o | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Тамара Валеріївна приймає в клініці Лікаріум, записатися на прийом можна за телефонами - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Самуїл | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Дуже вдячний усім, за протекцію до хорошого лікаря!
|
|
| |