Гурська Тамара відгуки
|
|
Nira1 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гурська Тамара відгуки
Добрий вечір! Закладено вухо, пропав слух у дорослої людини, порекомендували звернутися до Гурської Тамари з клініки "Лікаріум". Що можете сказати про цю лікарку? Рекомендуєте її відвідувати?
|
|
| |
Агнеса | Повідомлення # 2 |
Майор
| Найкращий ЛОР, якого я зустрічала. Ретельно оглядає, все дохідливо пояснює, лікування працює! Вилікувала синусит і були проблеми із середнім вухом. Тепер можу літати на літаку без болю.
|
|
| |
Спиридон | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Мега крута лікарка. Єдина з ЛОРів, а їх було 4 за 2 місяці - Турус Г.Б., Оробей І.С. Жиленко Ю.Б., Мельник Б.Б., яка так ретельно оглянула всю мою гортань. Усе детально пояснила і розжувала. Легко витримала купу моїх запитань і переживань. Виписала лікування, яке почало допомагати з першого дня. І найголовніше - грамотний фахівець. Тепер виключно тільки до неї!
|
|
| |
Радинка | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Спостерігалися і лікувалися у цього лікаря. Дуже компетентний, грамотний фахівець. Тамара Валеріївна нарешті позбавила мою доньку від мук. Зараз усе чудово, про краплі в ніс забули.
|
|
| |
Святослава | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я часто хворіла на ангіну. Зверталася за лікуванням до Оробець і Тагунової, але щомісяця все повторилося заново. Вирішила ще проконсультуватися у доктора Гурської. Вона подивилася мої аналізи, призначила лікування. Завдяки їй, я досягла позитивного результату. Рекомендую.
|
|
| |
Анюта | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Найкраща з найкращих! Ліва пазуха носа була повністю забита гноєм, лікарка вилікувала за місяць! Просто диво якесь! Все грамотно і лаконічно, а головне, з душею! Усі призначення дуже грамотні й обґрунтовані, нічого зайвого. Раджу звернутися!
|
|
| |
Агата | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Тамара Валеріївна - великий професіонал. Допомогла нам, і не раз. Лікарі Бугацький і Оробець ставили діагноз гнійний гайморит і направляли на прокол. І лише потрапивши до Тамари Валеріївни я видихнула. Діагноз спростувала. Призначила грамотне лікування, після якого я забула про такі проблеми.
|
|
| |
Еллі | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Підкажіть де приймає Тамара Валеріївна і яка вартість прийому?
|
|
| |
Анюта | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Приймає в клініці "Лікаріум", вартість прийому 600 грн.
|
|
| |
Ірида | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Як можна до неї записатися?
|
|
| |
Радинка | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| За номерами телефонів - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Arabella | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Прекрасний, досвідчений фахівець, який знає свою справу. Найдобріша, чуйна й уважна людина зі щирим бажанням допомогти своїм пацієнтам.
|
|
| |