Підкажіть грамотного остеопата в Одесі
|
|
Kasatka | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Підкажіть грамотного остеопата в Одесі
Порекомендуйте хорошого остеопата, який може допомогти одужати, а не погіршити ситуацію. Не терпиться дізнатися про тих лікарів, у яких ви лікувалися або знаєте за порадами колег і друзів.
|
|
| |
Гноєва | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Мені однак цікаво дізнатися про такого експерта, а то я давно в пошуку. Якщо ви консультувалися з таким лікарем, дайте пораду, до кого краще звернутися, щоб досягти хорошого ефекту.
|
|
| |
Angelica | Повідомлення # 3 |
Полковник
| Я давно в пошуку хорошого остеопата. Якщо хтось проходив лікування у такого фахівця, дайте направлення до кого краще звертатися.
|
|
| |
Машуня | Повідомлення # 4 |
Майор
| Мені допоміг чудовий лікар Забранський, майстер своєї справи. Останнім часом звертаюся до нього з різними захворюваннями з різних причин. А основне, що його лікування завжди приносить чудові результати.
|
|
| |
Кармелітта | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Так, правда, доктор Забранський чудовий лікар, якщо опинитеся в його золотих руках, будьте впевнені, він точно вилікує.
|
|
| |
Еллі | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Надано професійну допомогу, відвідував курс сеансів, було защемлення в хребті й не працювала ліва рука. Через обіцяний час відбулося відновлення працездатності руки.
|
|
| |
ОлесяО | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Нерідко вилітають хребці, шия слабке місце. Ні пігулки, ні масаж не можуть допомогти так, як руки цього золотого лікаря! За раз ставить на ноги.
|
|
| |
Люція | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Хочу записатися до Владислава Забранського, буду щаслива, якщо напишете його контактні дані.
|
|
| |
Яда | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Ділюся з вами інформацією - Владислав Забранський веде прийом за адресою Б. Хмельницького 49, особисті телефони 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Агата | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Відвідую доктора впродовж останніх 6-7 років у разі виникнення проблем із хребтом, і кожен курс справді допомагає!
|
|
| |
Румія | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Чудовий лікар! Єдиний із шести, до яких я ходила, - мені допоміг! Я була один раз, один курс, і мені, правда, стало краще. Я щиро вдячна і рекомендую цього лікаря.
|
|
| |
Володимира | Повідомлення # 12 |
Полковник
| Чисту правду сказали, що Терземан Ірина Олександрівна і Забранський Владислав Володимирович найдосвідченіші фахівці в місті, знаю на індивідуальному досвіді.
|
|
| |
Барбара789 | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Великодушно вдячна за потрібні поради.
|
|
| |