Уролог Одеса Київський район
|
|
Святослава | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Уролог Одеса Київський район Потрібен саме грамотний і досвідчений уролог. Цистит із липня. Уже чотирьох обійшла ніхто толком ні обстежити не може, ні вилікувати, ні грамотно пояснити, що зі мною.
|
|
| |
Shwez | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Найкращий лікар на світі - це Колосов Олександр Миколайович. Справжній чарівник. Усім раджу, обстежуюся в нього давно, однозначно допоможе, а найголовніше призначить правильне лікування. Ходив до багатьох лікарів - поставити правильно діагноз зміг тільки він.
|
|
| |
Кирюха | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Зверталися торік до Колосова Олександра з метою підтримки чоловічого здоров'я. Отримали якісну допомогу, залишилися задоволені результатом, і вам рекомендую цього лікаря.
|
|
| |
Лукілліан | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Відмінний лікар! Олександр Миколайович якось так спілкується, що йому відразу починаєш довіряти. Я лікував простатит. Тьху-тьху-тьху все вилікували. На останок отримав рекомендації від лікаря і докладні відповіді на мої сторонні питання, що не стосуються лікування. Я на 100% рекомендую лікаря.
|
|
| |
Людвіг | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Про Олександра Колосова можу сказати тільки одне - швидко, чітко, по справі, професійно. Лікування повністю допомогло в обумовлені терміни.
|
|
| |
Leopard | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Олександр Миколайович лікар з великої літери, поки що тільки позитивні показники після лікування, буду і далі спостерігатися у цього лікаря.
|
|
| |
Tapclat | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Спостерігаюся в Олександра Миколайовича протягом 4-х років. Крім постановки правильного діагнозу і грамотного лікування лікар постійно вдосконалюється, перебуває в авангарді всіх процесів в урології, вводить у практику нові методи лікування і препарати.
|
|
| |
Аристарх | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Враження виключно позитивні. Дуже радий, що знайшов такого чудового лікаря. На жаль, у наш час таких лікарів, як Олександр Миколайович, дуже мало.
|
|
| |
ssofiaa | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Можете надати контактну інформацію про Колосова Олександра Миколайовича?
|
|
| |
Tapclat | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Олександр Миколайович приймає в 10-й лікарні на Малиновського. Контактний номер -0967424737.
|
|
| |
lubovvv | Повідомлення # 11 |
Майор
| Дуже вдячна лікарю Колосову за лікування мого чоловіка. Лікування підібрано грамотно, і швидко пішли на поправку.
|
|
| |
Людвіг | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Діагноз - хронічний простатит. Протягом 12 років періодично проходив курс лікування. Не писатиму банальностей про професійні якості лікаря. Але щиро рекомендую всім, у кого виникли проблеми з чоловічим здоров'ям, що потребують кваліфікованої допомоги.
|
|
| |