ЛОР Тамара Валеріївна Гурська відгуки
|
|
Alyonka | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| ЛОР Тамара Валеріївна Гурська відгуки
У доньки сильний гайморит, бронхіт. Потрібна порада хорошого ЛОР-фахівця. Подруга радить звернутися до Гурської Т.В. Висловіть вашу думку з приводу цього лікаря.
|
|
| |
Aza | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Не вперше обстежувалися у ЛОР-лікаря Гурської Тамари. Видно, що вона знає свою справу, любить її і що є справжнім професіоналом. Усе спокійно і грамотно пояснює. Без метушні. Достатньо часу приділяє пацієнту на прийомі. Ми дуже задоволені цим лікарем.
|
|
| |
малвіна | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Лікар від Бога! Видалила синові аденоїди під місцевим наркозом, син операцію переніс чудово. Не перший рік до неї звертаємося і до іншого лікаря не підемо! На мій погляд, це найкращий фахівець у нашому місті!
|
|
| |
Сухоруков | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Тамара Валеріївна - моя рятівниця. З її допомогою я позбувся довгострокових проблем із вухом. Її професіоналізм і увага до деталей заслуговують на повагу.
|
|
| |
Kover59 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Я звернувся з питань хронічного синуситу і гаймориту верхньощелепної пазухи. Тамара Валеріївна доброзичливо і по суті відповіла на всі мої запитання, провела огляд і роз'яснила, що робити в цій ситуації. Професіонал і людина "з великої літери"! Я обов'язково буду рекомендувати своїм знайомим!
|
|
| |
Фіма | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| У серпні лікувала гайморит. На даний момент чудово почуваюся. Лікар незрівнянний! Руки золоті! До багатьох зверталася і тільки вона мені допомогла у вирішенні моєї проблеми.
|
|
| |
КсеніяЯ | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Дуже вдячні чудовому ЛОРу Гурській Тамарі Валеріївні! Лікування тонзиліту виконала чудово. Відповідально ставиться до своєї роботи, доброзичлива людина.
|
|
| |
Аркадія | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Чудовий лікар-ЛОР! Уважна, лікує і не розводить на гроші. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Есмеральда1988 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Можете дати телефон лікарки Гурської?
|
|
| |
Kover59 | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Телефони - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87. - Адміністрація клініки "Лікаріум", де приймає Тамара Валеріївна.
|
|
| |
Aysel | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Дуже вдячна чудовому лор-лікарю Гурській Т.В! Вона мені грамотно провела лікування хронічного тонзиліту. Обійшлося без усіляких ускладнень.
|
|
| |