ЛОР Одеса Київський район
|
|
Vska25 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| ЛОР Одеса Київський район
У мене після застуди з'явився дзвін у вусі. Відчуття м'яко кажучи далеко не з приємних. Може хто-небудь порадити лікаря, до якого можна звернутися по кваліфіковану допомогу.
|
|
| |
Camilla1992 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Дуже задоволена лікуванням лікаря Гурської. Ввічлива, спокійна, уважна, пояснює дохідливо про діагноз, про спосіб лікування, дає рекомендації на майбутнє. Рекомендую!
|
|
| |
Olesya8 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Гурська Тамара - прекрасний, справжній лікар! Спокійна й уважна. Професіонал. Прийняла, вислухала, призначила адекватне лікування. Буду в неї завжди лікуватися.
|
|
| |
Тихон | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Погоджуся з попередніми відгуками! Гурська Тамара - делікатний і ввічливий лікар. Допомогла вилікувати аденоїди в дитини. Грамотно склала лікування, на кожному етапі все докладно пояснювала: для чого призначені ці ліки і чим можна замінити. Рекомендую!
|
|
| |
поліна35 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Я так вдячна, що мені порекомендували Гурську Тамару. Були до цього у Стоянова і Запорожченка, ставили діагнози і алергічний риніт, і аденоїд. Уже хотіли робити операцію, через алергію саджали на сувору дієту. А після візиту до цього лікаря дізналися точний діагноз, що у дитини була травма і викривлена носова перегородка. Загалом одним словом я раджу лікаря. Лікар реально від Бога!
|
|
| |
tatyannaa | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Дуже крута лікарка - Гурська Тамара! Чуйна, уважна, чуйна! Допомогла мені з хронічним тонзилітом. Була під його наглядом 2 тижні. Залишилася дуже задоволена!
|
|
| |
margarett2 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Лікарка справді дуже хороша, обійшовши кілька найкращих одеських ЛОРів - Запорожченка, Щелкунова, Манюту, тільки Гурська Тамара Валеріївна поставила правильний діагноз і допомогла. А мучилася із закладеним носом два роки, і ніяке лікування не допомагало, і тільки у неї вийшло.
|
|
| |
Калерія | Повідомлення # 8 |
Майор
| Підкажіть, як мені можна записатися до Тамари Валеріївни?
|
|
| |
Olesya8 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87 - адміністратор клініки Licarium.
|
|
| |
Дуся | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Тамара Валеріївна - справжній експерт, який завжди готовий допомогти. Я рекомендую її всім, хто шукає кваліфікованого ЛОРа
|
|
| |
Тихон | Повідомлення # 11 |
Сержант
| З Тамарою Валеріївною мої захворювання завжди знаходять своє рішення. Вона справляється з найскладнішими випадками, що робить її незамінною.
|
|
| |
Едік | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Вдячна за щирі відгуки!
|
|
| |