Найкращі мікологи Одеси відгуки
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращі мікологи Одеси відгуки
Доброго ранку! Цікаво знати, які мікологи в нашому місті найкращі з найкращих? Хотілося б дізнатися вашу думку про таких лікарів.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Лікувалася у багатьох, але я не знайшла грамотного фахівця. Якщо ж ви володієте даними про такого лікаря, який вам допоміг, запропонуйте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Хотілося б бути в курсі, які лікарі наразі найграмотніші, а то я вже давненько в пошуку і мої висновки катастрофічні.
|
|
| |
Дорофея | Повідомлення # 4 |
Майор
| Хочу вступити в полеміку з попередньою городянкою, лікувалася, у нас є такий лікар, який на 100 відсотків найкращий у цій професії, і я хочу її порекомендувати, це - міколог найвищої спеціалізації Дмитренко Алла Михайлівна.
|
|
| |
Леонтія78 | Повідомлення # 5 |
Майор
| Найкращий і великодушний міколог! Завжди знайде вихід і допоможе навіть, якщо захворювання хронічне! Обдарований лікар, який намагається допомогти своїм пацієнтам справді.
|
|
| |
Aisun5 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Так, відвідувала Дмитренко Аллу Михайлівну. Можу відзначити за неї, як за грамотного фахівця в даній спеціалізації. Я можу 100% її рекомендувати.
|
|
| |
Валентина45 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Правильно, Дмитренко Алла - це чудовий лікар! Я їй вірю! Мабуть, на сьогоднішній день, таких лікарів можна перерахувати на пальцях всього однієї руки за весь час. Найважливіші причини рекомендувати міколога Дмитренко - це вміння, постійний потяг підвищувати кваліфікацію, отже, володіння актуальними навичками, а також повне й вичерпне інформування пацієнта.
|
|
| |
Володимира | Повідомлення # 8 |
Полковник
| У міколога Алли Михайлівни Дмитренко підвищений рівень професіоналізму, доброзичлива участь. Найголовніше - це стрімкий результат від поставленого лікування. Лікар - компетентний фахівець, не стала призначати небажаних, для мого випадку, обстежень і досліджень. Лікування грамотне. Дуже раджу!
|
|
| |
Ніла | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Дмитренко Алла Михайлівна - прекрасна, обізнана лікарка, призначила кваліфіковане лікування, яке почало діяти, вже незабаром. Дуже задоволена якістю обслуговування.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 10 |
Генерал-майор
| Високоповажні городяни, заінтригував цей лікар, можете надати інформацію про цього лікаря?
|
|
| |
Звенислава | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Ловіть - Алла Михайлівна Дмитренко працює в клініці "Про Медікал Гарант" на Обсерваторному провулку, 2/6, контактний телефон 0679049003.
|
|
| |
Наїма | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Істину сказали, що Алла Михайлівна Дмитренко найкращий фахівець в Одесі, знаю з особистого досвіду. У даній кваліфікації, крім неї, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
Бурова | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Дякую за ваші рекомендації!
|
|
| |