Хороші ЛОРи Одеси відгуки
|
|
Zhanna072 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороші ЛОРи Одеси відгуки
Доброго часу доби, пишу тут може знаєте хорошого ЛОРа. Підкажіть у мене діагноз підскладковий ларингіт? Треба контактні дані грамотного лікаря використовуючи персональний досвід або відгуки близьких.
|
|
| |
Barbara0 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Зустрічала фахівця, який на сто відсотків кваліфікований у даній спеціалізації і до кого можливо записуватися без остраху за здоров'я.
|
|
| |
Mountain8 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Володієте інформацією, що цікавить, дайте її про цього професіонала.
|
|
| |
Бетті | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Звісно володію це - Гурська Тамара.
|
|
| |
Іванка66 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Відмінний лікар Гурська. Я лікувалася у неї, був гнійний гайморит, двосторонній отит, рідина у вусі та запалення вушного нерва. Усе вилікувала, врятувала мене від цих коновалів із поліклініки.
|
|
| |
Ніна22 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Лікар Гурська Тамара дуже грамотна, досвідчена, методично та індивідуально підходить до лікування пацієнтів. Відчувається фундаментальна медична база в сукупності з актуальними медичними знаннями, що дає змогу лікарці домагатися успішного одужання пацієнтів.
|
|
| |
Юllia | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Гурська Тамара - найкращий ЛОР-лікар, якого я тільки зустрічала! Ось такими мають бути всі лікарі: ввічливими, грамотними, високого рівня професійними!
|
|
| |
Власта | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Знаємо лікаря Гурську Т.В., багато разів зверталися до неї. Завжди вислуховує, відповідає на запитання, пояснює, ліками не зловживає, зайвих аналізів не призначає. У спілкуванні приємна, діти до лікаря добре ставляться, прийомів не бояться. А головне, я дуже задоволена результатами лікування.
|
|
| |
поліна35 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Доктор Гурська - вищий пілотаж! Якість роботи за десятибальною шкалою - 100. Цій людині сам Господь велів бути лікарем! На тренуванні зламав ніс, лікарка полагодила мене і тепер все чудово!
|
|
| |
Жюлі | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Напишіть телефони цього лікаря?
|
|
| |
Евіта | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| До Гурської Тамари можна записатися на прийом за телефонами - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Інеса | Повідомлення # 12 |
Полковник
| Раджу відвідати, дуже грамотний фахівець!
|
|
| |