Лікар ендокринолог Одеса ціни
|
|
Айнур | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікар ендокринолог Одеса ціни
Здраствуйте! Потрібна порада! Хто стикався з ендокринологами? Які результати? До кого краще звертатися? Заздалегідь дякую!
|
|
| |
АліNa | Повідомлення # 2 |
Сержант
| На скільки мені відомо, в Одесі немає грамотних ендокринологів.
|
|
| |
Svet1 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Я давно перебуваю в пошуку грамотного лікаря і поки що мої результати невтішні. Якщо знаєте такого фахівця порадьте.
|
|
| |
Vardan | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Знаю одного грамотного лікаря, який зміг мені допомогти вилікуватися від ендокринологічних проблем і її я можу сміливо рекомендувати - це Догонова Марія Володимирівна.
|
|
| |
Maryanna5 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Марія Володимирівна один з не багатьох лікарів, який може відповісти на всі питання, що цікавлять пацієнта. Уважна і чуйна, мені дуже пощастило, що вдалося знайти такого фахівця.
|
|
| |
Бека | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Професіонал своєї справи і чудова людина! Спостерігаюся вже не перший рік і дуже задоволена.
|
|
| |
Ds24 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| За рекомендаціями звернулася до Марії Володимирівни і, звісно, не скажу, що всі мої проблеми разом розв'язалися, але, тим не менш, роботою її задоволена більш ніж. Принаймні до інших фахівців поки що звертатися немає бажання.
|
|
| |
mirra | Повідомлення # 8 |
Сержант
| До Догонової я потрапила на прийом абсолютно випадково. Зараз вважаю, що мені просто пощастило. Марія Володимирівна чудова ендокринологиня, допомогла мені швидко позбутися хвороби, яка турбувала мене майже півроку.
|
|
| |
Багдана | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Спостерігаюся кілька місяців у Марії Володимирівни, завдяки призначеному лікуванню нормалізувалися гормони, почуваюся на багато краще. Уважно розібралася в моїй проблемі. Раджу!
|
|
| |
Тихон | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Проблеми зі щитоподібною залозою передалися мені у спадок. Я спостерігаюся у Марії Володимирівни. Вона призначила лікування, яке пройшло успішно. Зараз моя щитоподібна залоза в нормі. Раджу до неї звернутися!
|
|
| |
Христина20 | Повідомлення # 11 |
Майор
| Бачу хороші відгуки про цього лікаря, дайте, будь ласка, координати.
|
|
| |
Vardan | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Звертайтеся в клініку Лікаріум, записатися можна за телефонами - (096) 388-18-99, (095) 751-31-63, (093) 542-94-87.
|
|
| |
Зигмунд1986 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Відвідую доктора Догонову регулярно. Завдяки їй моя хвороба не прогресує. Дуже рекомендую цю лікарку.
|
|
| |