Досвідчені психоаналітики в Одесі
|
|
Мирка12 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Досвідчені психоаналітики в Одесі
Доброго часу доби всім! У сім'ї сина трапилася непередбачена життєва ситуація. Потрібна консультація грамотного психоаналітика, порадьте, будь ласка.
|
|
| |
сабінянка | Повідомлення # 2 |
Майор
| Мені теж заманливо почути про такого фахівця, бо відвідувала багатьох, але результату не вдалося домогтися.
|
|
| |
Архідея | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Заманливо прочитати про мозкоподібного фахівця, який нарешті з'явився у нас у місті. За умови, якщо направите, обов'язково звернуся.
|
|
| |
Викусся | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| А я зустріла таких суперпрофесіоналів - це Гончарова Тетяна Сергіївна та Ян Леонідович Козлов. Знаючі професіонали своєї справи, рекомендую до них звернутися, вони точно посприяють у вирішенні проблем.
|
|
| |
Мартаа | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Я зверталася до Тетяни Сергіївни з питання, яке довгий час мене турбувало. Вирішення питання виявилося настільки очевидним, але самостійно я не змогла зрозуміти, в якому напрямку потрібно працювати. Про лікаря скажу таке: вона професіонал у своїй справі. Швидко і чітко було виявлено проблему, дано правильні напрямки виходу з ситуації, що склалася. Тактовно, ненав'язливо, головне ефективно.
|
|
| |
Уся | Повідомлення # 6 |
Майор
| Хороший фахівець Козлов Ян. До цього вже неодноразово був на консультаціях у інших психологів, які суворо дотримувалися своєї обраної схеми, не прислухаючись до того, як впливає на мене лікування. Ян Леонідович, повністю і детально пояснив причину захворювання, призначив комплексне лікування. Рекомендую цього фахівця! Дуже радий, що все ще є лікарі, для яких пацієнт на першому місці.
|
|
| |
Яка | Повідомлення # 7 |
Майор
| Я радий, що побував на консультації саме у Гончарової Т.С. Її уважне ставлення та позитивний настрій позитивним чином впливають на пацієнта. Я повністю довіряю цьому психологу.
|
|
| |
Сапфіра | Повідомлення # 8 |
Майор
| Я дуже вдячна і вдячна Яну Леонідовичу. Свого часу він допоміг мені повернутися до життя, повірити в себе і в тих, хто мене оточує, а головне, він допоміг мені знайти себе. Якщо комусь потрібна допомога, рекомендую. Прекрасний фахівець.
|
|
| |
Анюта | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Тетяна Сергіївна надала мені "екстрену" психологічну допомогу у важкий період, допомогла зазирнути в глибину проблеми і вирішити її.
|
|
| |
Гіта | Повідомлення # 10 |
Майор
| Чудовий фахівець Козлов Ян Леонідович. Моя проблема вирішена, навіть не знаю, як я б впорався власними силами. Якщо хто шукає допомоги, дуже рекомендую!
|
|
| |
Інеса | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Громадяни Одеси! Хочу звернутися до Гончарової Т.С. або Козлова Я.Л., можете написати їхні контакти.
|
|
| |
Зірка | Повідомлення # 12 |
Майор
| Козлов Я.Л. веде прийом у клініці "Лікаріум" на Генуезькій 1/2 , зателефонувати йому можете за особистим телефоном - 093 572 73 87.
|
|
| |
Люція | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Тетяна Сергіївна під час війни виїхала за кордон і консультує онлайн через месенджери за телефоном - 0987000260.
|
|
| |