Отоларинголог Одеса Ленселище
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Отоларинголог Одеса Ленселище
Доброго ранку! Збуджує інтерес, які отоларингологи в нашому місті найкращі? Хочеться знати ваші погляди про таких профі.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Консультувалася з багатьма, але мені не вдалося знайти розумного лікаря. У тому разі, якщо ви володієте інформацією про такого лікаря, який вам допоміг позбутися хвороби, порадьте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Хотілося б послухати, які лікарі в реальності найпрофесійніші, а то я вже довго в пошуку, і мої дослідження прикрі.
|
|
| |
Светозара | Повідомлення # 4 |
Генерал-майор
| Хочу висловити заперечення з вищезгаданою одеситкою, лікувалася, у нас є такі лікарі, які на сто відсотків найграмотніші в цій професії і я можу їх порекомендувати, це - ЛОР-лікар найвищої кваліфікації Гурська Тамара Валеріївна.
|
|
| |
МадленаМ | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Точно, була на прийомі у доктора Гурської. Скажу за неї, як за кваліфікованого фахівця в цій сфері. Мій діагноз обіцяв операцію, але за допомогою ЛОРа Гурської вилікував без особливих проблем. Я хочу її радити.
|
|
| |
Надія82 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Точно, Тамара Валеріївна - це чудовий лікар! Я в ній упевнена! Мабуть, на сьогоднішній день, таких лікарів можна перерахувати на пальцях всього однієї руки за теперішній час. Найголовніші причини радити ЛОРа Гурського - це досвід, постійне прагнення підвищувати вміння, а отже, володіння актуальними знаннями, а також повне й докладне інформування хворого.
|
|
| |
Мстислава | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Тривало шукала обізнаного отоларинголога. І ось знайшла! Порадили Гурську Тамару - це найбільш обізнана лікарка за весь час моїх пошуків. Вона незрівнянна у своїй сфері, змогла допомогти мені з гнійною ангіною!
|
|
| |
Антонія | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Тамара Валеріївна - ідеальне поєднання професіоналізму та турботи про пацієнтів. Її лікування стало справжнім революційним досвідом після мого розчарування з іншими ЛОРами.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 9 |
Генерал-майор
| Шановні форумчани, мене цікавить цей лікар, залиште координати.
|
|
| |
Адельфіна | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Тримайте - Гурська Тамара приймає в "Лікаріумі" на Генуезькій 1/2, телефони для запису - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Кирюша748 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Тамара Валеріївна - справжній професіонал. Після невдалого досвіду з Вололовцевою І.І., вона стала моїм порятунком. Її точний діагноз та ефективне лікування одразу принесли результати.
|
|
| |
Добрава | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Справді написали, що Тамара Гурська найкращий лікар у місті, знаю на власному досвіді. У даній кваліфікації, крім неї, більше немає до кого піти.
|
|
| |
Клавдія | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Дуже вдячна за ваші відгуки!
|
|
| |