Довга Ольга В'ячеславівна Одеса відгуки
|
|
Анюта | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Довга Ольга В'ячеславівна Одеса відгуки
Мені порекомендували косметолога Довгую Ольгу В'ячеславівну, як фахівця, який добре проводить процедури омолодження шкіри. Що можете сказати про цього косметолога. Чи варто її відвідувати?
|
|
| |
Люція | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Я страждала мішками під очима тривалий час, почалося все після пологів. Я не хотіла дивитися на своє відображення в дзеркалі, засмучувалася. Але десь рік тому моя подруга звернулася до косметолога Довгої Ольги В'ячеславівни, і, подивившись на її результати, я теж зважилася. І не дарма! Без операцій і небезпечних втручань Ольга допомогла мені позбутися моїх мішків під очима і зараз я вже не згадую, який негарний вигляд мала раніше!
|
|
| |
Lilnas | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Хочу сказати, що у Довгої Ольги просто золоті руки і уважне ставлення до клієнтів! Ходжу до неї кілька років, все просто супер, я в повному захваті. Усім знайомим раджу послуги професійного косметолога.
|
|
| |
Nira1 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| У Ольги - золоті руки! Робила у неї кілька процедур (чистку обличчя, пілінг, лікувальний масаж за Жаке) результат чудовий, я навіть не думала, що такого можна домогтися. Сама Ольга дуже приємна, турботлива, з кожним пацієнтом розмовляє, дає професійні поради.
|
|
| |
поліна35 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Які процедури з очищення обличчя ще проводить косметолог Ольга?
|
|
| |
Lilnas | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Вона робить чистку обличчя: атравматичну, гальванічну, ультразвукову, мануальну, комбіновану. Я спробувала все, результат чудовий. Ольга просто ас косметології!
|
|
| |
Циля | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Записалася на процедуру чищення шкіри обличчя, вибрала атравматичну чистку. Цінник дуже прийнятний, і ефект мені теж сподобався. Раджу, хороший фахівець!
|
|
| |
Василина | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Рівно тиждень тому в Ольги В'ячеславівни зробила молочний пілінг. На процедуру йшла трохи хвилюючись, близько 3-х років тому був невдалий досвід у косметолога Елли Васіної. Порівняно з минулим досвідом все пройшло набагато краще, сервіс так взагалі на висоті. Косметолог під час процедури розповідала про властивості та принцип дії, обговорили з нею подальший план догляду. Шкіра у мене схильна до висипань, цього літа почала з'являтися пігментація, нерівний плямистий колір. Після пілінгу лущення було мінімальним, продовжувала ходити на роботу. Колір став більш здоровий і рівний, шкіра ніжна. Але це була тільки підготовка, далі зробимо ще раз молочний пілінг і потім жовтий ретиноловий. Звісно, все це робитиму в косметолога Ольги.
|
|
| |
Інеса | Повідомлення # 9 |
Полковник
| Підкажіть Ольга В'ячеславівна виїжджає додому чи приймає в салоні і де він знаходиться?
|
|
| |
Lilnas | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Косметолог Ольга приймає в клініці Доктор Благо Плюс, яка розташована на вул. Дмитра Донського, 2а/7.
|
|
| |
Генрієтта | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Можете дати контактні дані?
|
|
| |
Nira1 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| 710-04-39, 067-460-40-30, 050-302-68-50, 073-002-53-44 - Ольга В'ячеславівна, приймає тільки за попереднім записом.
|
|
| |
Ілена | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Робила комплексну чистку обличчя в Ольги В'ячеславівни в клініці, все дуже сподобалося. Відмінний косметолог, майстер своєї справи, всім рекомендую!
|
|
| |