Клініка Лікаріум відгуки
|
|
Сніжанка_22 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Клініка Лікаріум відгуки
Вітаю! Я чув про клініку "Лікаріум", але хотів би дізнатися більше від людей, хто вже там був. Яких лікарів ви проходили? Який був результат вашого лікування?
|
|
| |
Ялина | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Кардіолог Павлов С.В. у клініці Лікаріум врятував моє серце! Дуже вдячна за швидку і точну діагностику.
|
|
| |
Оліса | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Після відвідин Лікаріуму зрозуміла, що невролог Калюжна може дійсно допомогти впоратися з головним болем. Більше не терплю неприємних відчуттів.
|
|
| |
Андріана | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Чудова робота гінеколога Ліхачової Л.Є., професійно і делікатно. Вдячна їй за турботу про жіноче здоров'я!
|
|
| |
Раймондаа | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Синові була потрібна допомога психолога з важких підлітків. Спеціаліст Фендюра Марія в Лікаріумі знайшла спільну мову з ним і допомогла вирішити багато проблем.
|
|
| |
Флора | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| ЛОР Гурська Тамара в Лікаріумі провела огляд на вищому рівні. Діагностувала проблему і призначила ефективне лікування. Більше не страждаю від закладеності носа.
|
|
| |
Зорька | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Дуже задоволена прийомом у ендокринолога Догонової Марії. Уважне ставлення та професійний підхід до лікування - саме те, що мені було потрібно.
|
|
| |
Матвій | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Психолог-гіпнолог Козлов Я.Л. допоміг мені подолати страхи, з якими я боролася багато років. Тепер я почуваюся більш упевнено.
|
|
| |
Гайя | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| У клініці Лікаріум я знайшла фахівців за всіма своїми потребами і проблемами.
|
|
| |
Зіда | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Гінеколог Міщенко О.А. клініки Лікаріум - тактовний і делікатний фахівець, з нею я почувалася комфортно, і лікування принесло хороші результати.
|
|
| |
Інара | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Може хтось поділитися контактними телефонами клініки "Лікаріум"? Де вона знаходиться?
|
|
| |
Зорька | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Контактні телефони клініки - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87, розташована на Генуезькій 1/2.
|
|
| |
Жюлі | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Лікаріум - це не просто клініка, це місце, де справжні лікарі допомогли мені розібратися з моїми проблемами.
|
|
| |