Відгуки ендокринологи Одеси
|
|
Яніна | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки ендокринологи Одеси
Доброго дня, форумчани! Мені потрібна консультація ендокринолога, і я хотів би дізнатися вашу думку про таких лікарів в Одесі.
|
|
| |
nina75 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Мої спроби знайти кваліфікованого ендокринолога виявилися невдалими. Я хотів би знайти лікаря, який був би уважний до моїх проблем і готовий запропонувати індивідуальний підхід до лікування, але поки що такого не зустрів.
|
|
| |
Gaa14 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Я вже не перший рік шукаю грамотного ендокринолога для лікування цукрового діабету. Відвідав безліч фахівців, але, на жаль, поки що не зустрів такого, хто б повністю зрозумів мої проблеми і спробував би їх вирішити.
|
|
| |
Iren4 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Кілька невдалих спроб знайти кваліфікованого ендокринолога привели мене до Догонової Марії Володимирівни. Її добросердечне ставлення, уважне прослуховування моєї історії хвороби та неперевершені медичні знання дали їй змогу точно діагностувати та запропонувати план лікування.
|
|
| |
Yasya | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Довгий час я шукав ендокринолога, який би зрозумів мої проблеми з обміном речовин. Спроби були невдалими, і я вже почав втрачати надію. Але щойно я потрапив на прийом до Марії Володимирівни Догонової, все змінилося. Її увага до деталей і професійний підхід дозволили їй правильно встановити діагноз.
|
|
| |
Радій | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Щоразу, коли я зустрічаюся з Марією Володимирівною, я відчуваю, що перебуваю в дбайливих руках. Її багатий досвід і щира турбота про пацієнтів роблять її воістину видатним ендокринологом.
|
|
| |
Guzel | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Марія Володимирівна не тільки прекрасний лікар, а й справжній діагност. Її здатність розгадувати складні симптоми та знаходити справжні причини проблеми робить її лідером серед ендокринологів.
|
|
| |
Арія | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Марія Догонова не просто найкращий ендокринолог в Одесі, а й справжній ангел-охоронець для своїх пацієнтів.
|
|
| |
Burova | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Я вдячний долі за те, що мій шлях до одужання звів мене з Марією Володимирівною. Її професійні навички, терпляче спілкування та індивідуальний підхід - саме те, що потрібно для успішного лікування.
|
|
| |
Aysel | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Марія Володимирівна поєднує в собі компетентність і теплоту. Її вміння роз'яснити складні медичні терміни та уважне ставлення до кожного пацієнта роблять її лідером серед ендокринологів.
|
|
| |
Camilla2020 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Підкажіть, як можна записатися до Марії Володимирівни?
|
|
| |
Aysel | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Марія Догонова приймає в клініці Лікаріум на вул. Генуезькій, 1/2, контактні телефони - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87. +38 (048) 230-90-02, +38 (096) 388-18-99, +38 (095) 751-31-63, +38 (093) 542-94-87.
|
|
| |
Dana1990 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Мої пошуки хорошого ендокринолога привели мене до Марії Володимирівни. Вона безумовно найкращий вибір для тих, хто шукає не лише професійного лікаря, а й турботливого партнера в управлінні своїм здоров'ям.
|
|
| |