Флеболог Одеса ЦПМСД 1
|
|
Дорофея | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Флеболог Одеса ЦПМСД 1
Шукаю грамотного флеболога, можливо, у когось є позитивний досвід спілкування з лікарями цієї спеціалізації. Порадьте до кого краще звернутися.
|
|
| |
8Ulyana | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Доброго дня, мені хочеться порекомендувати розумного флеболога Чайку М.А. Був запущений варикоз, що переходив у трофічні виразки. Довго шукала, куди звернутися і знайшла! Вдячна Михайлу Олександровичу за оперативне і якісне лікування.
|
|
| |
Білояр | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Задоволений. Михайло Олександрович професійний і дуже уважний до своїх пацієнтів. Відповідає на всі запитання докладно. Дуже спокійний лікар, що вселяє довіру.
|
|
| |
Nino0o | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Дуже рекомендую цього Михайла Олександровича Чайку. Уважно вислухає і дохідливо пояснить проблему. Довірила без страху йому своє здоров'я.
|
|
| |
Odesseya12 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Михайло Олександрович - дуже грамотний лікар. Операцію провів як ювелір своєї справи. Навіть із місцевим знеболенням було мені дуже комфортно. Захоплена роботою лікаря, що не передати словами. Про таких кажуть лікар від бога.
|
|
| |
KoltsunIrina | Повідомлення # 6 |
Сержант
| А я мені б хотілося порекомендувати Залевського Дмитра Михайловича. Це лікар, якому віриш. Дуже страшно було проходити маніпуляцію ЕВЛК. Однак, завдяки лікарю, зважилася і не пошкодувала. Усе вийшло, як і планували. Раджу найкваліфікованіший флеболог.
|
|
| |
Aisun5 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Обстежилися з донькою у Дмитра Михайловича. Залишилися задоволені. Дуже грамотний лікар! Зробив УЗД, все докладно пояснив. Ми задоволені лікуванням!
|
|
| |
galla44 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Гарне ставлення лікаря, сподобався загалом прийом. Усе докладно розповідає, простими словами. Дуже компетентний.
|
|
| |
Kukuruzam | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дмитро Михайлович Залевський - найкращий лікар! Сподобався професіоналізм, уважність до пацієнтів і до кожної деталі. Пояснив мій діагноз, причини виникнення, з розшифровкою кожного терміна, а не як інші лікарі...
|
|
| |
Jenny77 | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Відмінний лікар, провів детальну консультацію та УЗД, призначив лікування в найкоротші терміни, я дуже задоволена вибором цього фахівця. Раджу.
|
|
| |
Kristy12 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Цікавить інформація про цих флебологів, де вони приймають і як до них потрапити?
|
|
| |
galla44 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Флеболог Залевський Дмитро Михайлович, приймає у 2-му хірургічному відділенні Медінституту на Пастера 9, телефон 0971039911.
|
|
| |
Білояр | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Флеболог Чайка Михайло Олександрович, працює в 10-й лікарня на Малиновського 61а, телефон 0976447223.
|
|
| |