Лікаріум Одеса відгуки
|
|
JulietКруз | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікаріум Одеса відгуки
Доброго дня! Мене цікавить, які лікарі працюють у клініці "Лікаріум"? Можливо, хтось із вас відвідував лікарів певних спеціальностей там? Поділіться своїми враженнями, будь ласка.
|
|
| |
Мілена | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Мій син-підліток переживав складний період, і підлітковий психолог Фендюра М.О. допомогла нам обом розібратися в ситуації. Дуже цінні рекомендації.
|
|
| |
Луїза | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Турботливі медсестри, уважні лікарі - клініка Лікаріум дарує відчуття турботи і комфорту.
|
|
| |
Краля | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Відвідування кардіолога Павлова С.В. стало приємним досвідом завдяки доброзичливій атмосфері та кваліфікації лікаря.
|
|
| |
Леда | Повідомлення # 5 |
Сержант
| ЛОР Гурська Тамара Валеріївна в клініці Лікаріум - знахідка для мене. Забула, що таке хронічний нежить!
|
|
| |
Кирьяна | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Професіоналізм лікарів Лікаріуму - на найвищому рівні. Діагностика гінекологічних проблем пройшла швидко й ефективно.
|
|
| |
Аврелія | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Дякую Лікаріуму за професійну допомогу. Невролог Калюжна Т.Є. допомогла мені повернутися до активного життя після проблем із хребтом.
|
|
| |
Белла | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Дуже вдячна клініці Лікаріум за професіоналізм гінеколога Ліхачової Л.Є. Уважне ставлення і чуйне обслуговування - ідеальне місце для турботи про здоров'я жінок.
|
|
| |
Глорія | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Психолог-гіпнолог Козлов Ян Леонідович із Лікаріуму допоміг мені впоратися з давніми фобіями. Дивно, як гіпноз може допомогти звільнити розум.
|
|
| |
Нева | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Моя проблема зі щитоподібною залозою вимагала спеціалізованого лікаря. Зустріла лікаря-ендокринолога Догонову М.В. у Лікаріумі - висококласний професіонал!
|
|
| |
Іоланта | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Може хтось поділитися контактним телефоном клініки "Лікаріум"?
|
|
| |
Аврелія | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87 - рецепція клініки Licarium.
|
|
| |
Зориночка | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Професійний колектив у клініці Лікаріум - це знахідка для тих, хто цінує якість медичного обслуговування.
|
|
| |