Міколог Одеса на Малиновського
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Міколог Одеса на Малиновського
Здрастуйте! Цікавить таке питання, які мікологи у нас у місті найкваліфікованіші? Хотілося б дізнатися вашу точку зору про таких фахівців.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Я була у багатьох, але не вийшло знайти грамотного фахівця. У разі, що ви знаєте про такого лікаря, який вам допоміг, запропонуйте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Хотілося б дізнатися з перших рук, які світила медицини нині найграмотніші, а то я вже віддавна в пошуку, і мої дослідження не задовільні.
|
|
| |
Дорофея | Повідомлення # 4 |
Майор
| Можу не погодитися з попередньою пані, зустрічала, у нас є така лікарка, яка на 100% незрівнянна в цій професії, і я хочу її порекомендувати, це - дерматолог-міколог найвищої кваліфікації Алла Михайлівна Дмитренко.
|
|
| |
Леонтія78 | Повідомлення # 5 |
Майор
| Найчудовіший і найспівчутливіший міколог! Завжди знайде правильне лікування і допоможе навіть, якщо захворювання хронічне! Геніальний лікар, який прагне допомогти своїм пацієнтам насправді.
|
|
| |
Aisun5 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Ви маєте рацію, лікувалася у Алли Михайлівни Дмитренко. Можу відзначити за неї, як за кваліфікованого фахівця у своїй спеціалізації. Можу сміливо її радити.
|
|
| |
Валентина45 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Точно, Дмитренко Алла Михайлівна - це обдарований лікар! Я їй вірю! Мабуть, на поточний день, таких лікарів можна перерахувати на пальцях лише однієї руки за теперішній час. Найосновніші причини радити міколога Дмитренко - це навичка, постійний потяг підвищувати майстерність, отже, володіння актуальними уміннями, а також повне й докладне інформування хворого.
|
|
| |
Володимира | Повідомлення # 8 |
Полковник
| У міколога Алли Михайлівни Дмитренко вищий рівень професіоналізму, співчутлива участь. Найголовніше - це стрімкий результат від прописаної терапії. Лікар - сильний фахівець, не стала прописувати непотрібних, для мого випадку, обстежень і досліджень. Лікування грамотне. Раджу до відвідування!
|
|
| |
Ніла | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Дмитренко Алла Михайлівна - чудова, висококомпетентна лікарка, призначила кваліфіковане лікування, яке почало діяти, вже найближчими днями. Дуже задоволена результатом.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 10 |
Генерал-майор
| Вельмишановні городяни, зацікавив цей лікар, можете залишити контакти про цього лікаря?
|
|
| |
Звенислава | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Ловіть - Дмитренко Алла Михайлівна працює в клініці "Про Медікал Гарант" на Обсерваторному провулку, 2/6, контактний телефон 0679049003.
|
|
| |
Наїма | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Дійсно сказали, що Дмитренко Алла Михайлівна найкваліфікованіший професіонал в Одесі, знаю на власному досвіді. У даній спеціалізації крім неї, більше нема до кого піти.
|
|
| |
Бурова | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Дуже вдячна за ваші відгуки!
|
|
| |