Досвідчені дерматологи Одеса
|
|
Krokodil1 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Досвідчені дерматологи Одеса
Просвітіть мене про досвідченого дерматолога, який може допомогти одужати, а не призвести до тяжких наслідків. Бажано з'ясувати про тих фахівців, у яких ви лікувалися або знаєте за відгуками родичів.
|
|
| |
Авдотья | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Мені також цікаво дізнатися про такого майстра, а то я давно в пошуку. Якщо ви зустрічалися з таким лікарем, дайте пораду, до кого краще звернутися, щоб досягти хорошого результату.
|
|
| |
Angelica | Повідомлення # 3 |
Полковник
| Моя сестра в безуспішному пошуку грамотного лікаря. Якщо хтось проходив лікування у такого фахівця, дайте направлення до кого краще звертатися.
|
|
| |
Есмеральда1988 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| А я відшукала такого дерматолога - це Алла Михайлівна Дмитренко, чудовий лікар, незрівнянна у своїй спеціалізації. Мені допомогла вилікувати оніхомікоз. Хочеться її вам радити!
|
|
| |
Славяна75 | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Я дуже вдячна дерматологу Дмитренко, вона єдина в Одесі, яка в кінцевому підсумку допомогла мені вилікувати дерматологічні ускладнення!
|
|
| |
Раміна | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Мені теж допомогла Алла Михайлівна Дмитренко, вона, керуючись моїми аналізами, склала лікування, за допомогою якого мені пощастило позбутися найскладніших дерматологічних хвороб!
|
|
| |
Іпатія | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Я дуже вражена прийомом дерматолога Дмитренко, це кваліфікований ас. Вона детально знає свою специфіку. Пропоную її всім, хто хоче вилікуватися від важких ускладнень з мікології!
|
|
| |
DF1981 | Повідомлення # 8 |
Майор
| Пішла до Алли Михайлівни завдяки відгукам родичів і не пошкодувала! Призначила обстеження і лікування за діагнозом, а не для вигоди! І тепер з упевненістю можу її рекомендувати, вона обов'язково допоможе!
|
|
| |
Калерія | Повідомлення # 9 |
Майор
| Доктор Дмитренко виписала лікування, яке мені допомогло, професійно поставилася і я залишилася задоволена!
|
|
| |
Неоніла | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Шановні панове! Хочу потрапити до Алли Дмитренко, буду вдячна, якщо напишете її контактні дані.
|
|
| |
Anni1 | Повідомлення # 11 |
Майор
| Алла Михайлівна Дмитренко працює в клініці "Про Медікал Гарант" на Обсерваторному провулку, 2/6, контактний телефон - 0679049003.
|
|
| |
Кая | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| Добре написали, що Дмитренко Алла Михайлівна найкваліфікованіший лікар у місті, знаю на власному досвіді.
|
|
| |
Inga1983 | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Дякую за хороші поради.
|
|
| |