Порекомендуйте ЛОРа в Одесі
|
|
Krokodil1 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Порекомендуйте ЛОРа в Одесі
Доброго ранку! Порадьте обізнаного ЛОРа, який може допомогти вилікуватися, а не призвести до серйозних наслідків. Хочеться з'ясувати про тих лікарів, у яких ви лікувалися або знаєте за коментарями знайомих.
|
|
| |
Nyusha | Повідомлення # 2 |
Майор
| Мені однак цікаво дізнатися про такого майстра, а то я давно в пошуку. Якщо ви натрапляли на такого лікаря, висловіть свою думку, до кого краще попрямувати, щоб домогтися гарного успіху.
|
|
| |
lubovvv | Повідомлення # 3 |
Майор
| Я довго в пошуку досвідченого отоларинголога. Якщо хтось натрапляв на такого професіонала, дайте пораду, до кого краще прямувати.
|
|
| |
Fairytail5 | Повідомлення # 4 |
Полковник
| А я розшукала такого ЛОРА - це Гурська Т.В. - чудовий лікар, незрівнянна у своїй спеціалізації. Мені допомогла вилікувати алергічний риніт. Хочеться її вам рекомендувати!
|
|
| |
Zhiger | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| А я знайшла допомогу в особі Гурської Тамари Валеріївни, вона за моїми аналізами виписала лікування, за допомогою якого мені пощастило побороти хронічну хворобу.
|
|
| |
Капітоліна | Повідомлення # 6 |
Майор
| Я дуже зобов'язана Гурській Т.В., вона єдина в місті, яка насправді допомогла мені вилікувати хронічну ангіну.
|
|
| |
Дєдова | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Я дуже задоволена прийомом ЛОРа Гурської, це знаючий професіонал. Вона детально знає свою професію. Раджу її всім, хто хоче вилікуватися.
|
|
| |
СофіяС | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Шановні панове! Мене зацікавила Гурська Тамара Валеріївна, буду вдячна, якщо напишете її контакти.
|
|
| |
Фотина25 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Тамара Валеріївна приймає в клініці "Лікаріум", зв'язатися з адміністратором клініки для запису на прийом можете за телефонами - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Горячева | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Жахливо страждав від хронічних синуситів, але ЛОР Тамара Гурська допомогла мені налагодити дихання і жити без постійних болів.
|
|
| |
Звенислава | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Нарешті знайшов ЛОРа, який дійсно розуміє, як допомогти. Тамара Гурська - найкращий фахівець, з яким мені довелося стикатися!
|
|
| |
Андріана78 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Відмінно сказали, що Гурська Тамара Валеріївна найдосвідченіший професіонал в Одесі, знаю на власному досвіді.
|
|
| |
Цезар | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Вдячна за потрібні пропозиції.
|
|
| |