Відгуки ЛОР Одеса
|
|
Бурова | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки ЛОР Одеса
Друзі, потрібна допомога з вибором ЛОРа в Одесі. Можливо, у когось є чудові лікарі на прикметі?
|
|
| |
Анікін | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Лікування у ЛОРа Титаренко не принесло очікуваних результатів, а лише погіршило ситуацію.
|
|
| |
Дубровін | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Витратила багато часу і грошей, але мої вуха стали гіршими після лікування у Колісниченка А.В.
|
|
| |
Aza | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Не раджу звертатися до Леонової О.О. Після його методів лікування моє здоров'я погіршилося.
|
|
| |
Ільнур | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Рекомендую доктора Гурську всім, хто шукає кваліфіковану допомогу отоларинголога. Вона швидко і точно поставила діагноз, а її лікування було справжньою знахідкою.
|
|
| |
Денисов | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Дуже рада, що мені пощастило потрапити до лікаря Гурської Тамари Валеріївни. Її професіоналізм і увага до деталей допомогли мені швидко впоратися з ЛОР-захворюванням.
|
|
| |
Ісидор1999 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Доктор Гурська Тамара Валеріївна - справжній професіонал у своїй галузі. Її точна діагностика та ефективне лікування повністю позбавили мене проблем зі здоров'ям.
|
|
| |
Астахов | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Доктор Гурська - справжній фахівець своєї справи. Її професійний підхід і розуміння проблем пацієнта допомогли мені швидко побороти ЛОР-захворювання.
|
|
| |
Анікін | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Зустріти такого грамотного фахівця, як Тамара Валеріївна Гурська, - справжня удача. Вона допомогла мені зрозуміти і подолати моє ЛОР-захворювання.
|
|
| |
Наїма | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Доктор Гурська проявила високий професіоналізм у своїй роботі. Її діагностика і призначене лікування допомогли мені позбутися довгострокових проблем.
|
|
| |
Zinulya | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Як можна зв'язатися з ЛОРом Гурською?
|
|
| |
Анікін | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Даю вам телефони клініки, де приймає Тамара Валеріївна - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87. +38 (048) 230-90-02, +38 (096) 388-18-99, +38 (095) 751-31-63, +38 (093) 542-94-87.
|
|
| |
Zhorikk | Повідомлення # 13 |
Сержант
| З великою вдячністю хочу відзначити професіоналізм Гурської Тамари Валеріївни. Вона не тільки правильно визначила мою проблему, а й допомогла швидко впоратися з нею.
|
|
| |