Хороші сімейні лікарі Одеса відгуки
|
|
Джуді | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороші сімейні лікарі Одеса відгуки
Кому відомі висококваліфіковані терапевти, з якими можна без побоювань укласти договір? Розкажіть про них.
|
|
| |
Феня | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Саме лікарка Левіна Л.М. змогла розібратися в моїй ситуації і підібрати те лікування, яке виявилося найефективнішим. Дуже професійний і приємний у спілкуванні фахівець. Вона вміє привернути до себе пацієнта уважним ставленням і ненав'язливими рекомендаціями щодо профілактики здоров'я. Якщо Вам потрібен професійний і чуйний лікар - то звертайтеся до Левіної Л.М.!
|
|
| |
Іззі | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Теж можу підтвердити за лікарку Левіну. Чуйне, уважне ставлення, кваліфікована допомога. Отримала відповіді на всі питання, що цікавлять, під час взаємодії з цим фахівцем.
|
|
| |
Зарія | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Подобається ставлення сімейного лікаря-терапевта Левіної Л.М.. Уважно вислухає, дасть потрібні рекомендації, призначить лікування. Слід відзначити професіоналізм і чіткі дії лікарки. Дуже раджу!
|
|
| |
Вася | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Дійсно хороша лікарка. Потрапила до неї на прийом випадково. Людмила Миколаївна призначила ефективне лікування, ставлення її теж порадувало. Рекомендую її вам, як дуже грамотного фахівця.
|
|
| |
Коллі | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Грамотний фахівець! Адекватна людина, чуйна й уважна! Професіонал своєї справи! Лікуватися у Людмили Миколаївни приємно! Правильно ставить діагноз і призначає лікування, яке допомагає!
|
|
| |
Волк | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Найкращий лікар - чуйна й уважна! Правильно виписує лікування. Уважна і доброзичлива!
|
|
| |
Папік | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Потрапив на прийом до Левіної Людмили, скажу так, за багато років, уперше побачив лікаря з бажанням допомогти, а не швидше випровадити. Звертайтеся, лікар найкращий!
|
|
| |
Патрісія | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Прекрасний лікар, відповідально підходить до своєї справи, завжди на зв'язку. Дуже уважна. Нічого зайвого не призначила, всі ліки доступні, видно результат. Найкращий лікар на мою думку.
|
|
| |
Ванюша | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Скажіть, я хочу укласти договір із лікаркою Левіною, як мені до неї записатися?
|
|
| |
Коллі | Повідомлення # 11 |
Сержант
| 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88 - клініка Лікаріум, телефонуйте і записуйтеся.
|
|
| |
дила | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Точність постановки діагнозу, оптимальний підбір варіанту лікування, правильні призначення, співчутливе ведення хворого - відмінні риси доктора Левіної. я думаю, краще ви не знайдете.
|
|
| |
Джуді | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Дуже вдячна всім за небайдужість і поради!
|
|
| |