Як знайти хорошого ЛОРа
|
|
Krokodil1 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Як знайти хорошого ЛОРа
Доброго ранку! Підкажіть досвідченого ЛОРа, який може допомогти вилікуватися, а не призвести до серйозних ускладнень. Бажано дізнатися про тих фахівців, у яких ви лікувалися або знаєте за порадами знайомих.
|
|
| |
Nyusha | Повідомлення # 2 |
Майор
| Мені теж цікаво дізнатися про такого професіонала, а то я вже в пошуку. Якщо ви зустрічалися з таким лікарем, дайте пораду, до кого правильніше піти, щоб домогтися гарного ефекту.
|
|
| |
lubovvv | Повідомлення # 3 |
Майор
| Мій чоловік у безрезультатному пошуку досвідченого ЛОРа. Якщо хтось лікувався в такого фахівця, дайте вказівки, до кого краще прямувати.
|
|
| |
Fairytail5 | Повідомлення # 4 |
Полковник
| А я знайшла такого ЛОРА - це Гурська Тамара Валеріївна, чудовий лікар, незрівнянна у своїй сфері. Мені допомогла вилікувати алергічний синусит. Хочеться її вам рекомендувати!
|
|
| |
Zhiger | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Мені надала допомогу ЛОР Гурська, вона на підставі моїх аналізів виписала лікування, за допомогою якого мені вдалося остаточно поборотися з тривалою хворобою.
|
|
| |
Капітоліна | Повідомлення # 6 |
Майор
| Я дуже вдячна Тамарі Гурській, вона єдина в Одесі, яка дійсно допомогла мені вилікувати періодично повторювану ангіну.
|
|
| |
Дєдова | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Я дуже вражена консультацією Гурської Т.В., це грамотний фахівець. Вона ґрунтовно знає свою роботу. Рекомендую її всім, хто хоче вилікуватися.
|
|
| |
СофіяС | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Шановні панове! Хочу потрапити до Тамари Гурської, буду щаслива, якщо напишете її дані.
|
|
| |
Фотина25 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Тамара Валеріївна приймає в клініці Лікаріум, ось контактні телефони - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Горячева | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Довгий час страждав від болю у вухах, тільки ЛОР Тамара Гурська змогла встановити правильний діагноз і запропонувати ефективне лікування.
|
|
| |
Звенислава | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Ніякі медикаменти не допомагали впоратися з проблемами горла, поки не звернувся до Тамари Валеріївни. Вона - справжній професіонал!
|
|
| |
Андріана78 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Чисту істину сказали, що Гурська Тамара Валеріївна, найграмотніший професіонал в Одесі, знаю на індивідуальному досвіді.
|
|
| |
Цезар | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Великодушно вдячна за чудові пропозиції.
|
|
| |