Хороший нейропсихолог Одеса
|
|
Алінка | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороший нейропсихолог Одеса
Я дуже емоційна, від різних дурниць спалахую як сірник. Лікар рекомендував проконсультуватися з нейропсихологом. Порадьте до кого краще звернутися?
|
|
| |
Кіма | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Мені дуже сподобався психолог Гончарова Тетяна Сергіївна. Вона досить спокійна і дуже мила. Ставить питання не тільки про лікування, а й загалом цікавиться життям пацієнта. Призначення адекватні. Уже йду на поправку. Рекомендую!
|
|
| |
бренда | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Дуже хороший психолог Ян Леонідович Козлов. Чуйний, уважний і насправді хоче допомогти пацієнту. Намагається швидко підібрати схему терапії. Зараз мій стан покращився. усім рекомендую цього лікаря!
|
|
| |
Адельфіна | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Тетяна Сергіївна також є майстром технік психотерапії, які вона застосовує у своїй роботі. Вона вміло використовує когнітивно-поведінкову, гештальт, психодраматичну та інші підходи, щоб допомогти пацієнтам усвідомити і змінити свої мислення і поведінку. Її методи доведені й ефективні, і вона знаходить індивідуальний підхід до кожної людини, враховуючи їхні унікальні потреби та цілі.
|
|
| |
Анека | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Ян Леонідович - людина, яка надихає і мотивує своїх пацієнтів. Його позитивна енергія та щире прагнення допомогти створюють атмосферу довіри та підтримки. Він не тільки допомагає людям долати свої проблеми та труднощі, а й допомагає їм розвиватися, здобувати нові навички та досягати своїх цілей. З Яном Леонідовичем я відчув, що моє благополуччя та особистісне зростання є її найвищим пріоритетом.
|
|
| |
Ялина | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Загалом, Тетяна Гончарова - психолог із винятковими навичками та глибоким розумінням людської психології. Її емпатія, професіоналізм і вміння допомогти клієнтам подолати перепони та розвинутися в кращу версію себе є джерелом захоплення і натхнення. Я щиро рекомендую її як психолога, готового супроводжувати вас на шляху до повноцінного життя та особистісного розвитку.
|
|
| |
Гіла | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Ніколи не думала, що зможу так легко відкритися абсолютно незнайомій людині, раніше завжди вважала чимось дивним звертатися за консультацією. Але зараз я почуваюся краще, і я вдячна за це Яну Леонідовичу.
|
|
| |
Сірі | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Мені пощастило зустріти такого чудового фахівця, як Яна Леонідовича. Мені дуже сподобалася він своїм сумлінним ставленням до справи, професіоналізмом і уважністю. Вміє розташувати до себе. Крім усього цього одразу відчувається любов до своєї роботи і бажання допомогти. Я одразу зрозуміла, що в надійних руках професіонала і під наглядом у справжнього лікаря.
|
|
| |
Альберт | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Як можна потрапити на прийом до Яна Леонідовича?
|
|
| |
Гіла | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Ян Козлов працює в клініці "Лікаріум", з ним можна зв'язатися за телефоном 093 5727387 для запису на прийом.
|
|
| |
Калі | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Як можна зв'язатися з Тетяною Гончаровою?
|
|
| |
Анека | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Під час війни Тетяна Сергіївна виїхала за кордон, консультує онлайн через телеграм, вайбер, ватсап - 0987000260.
|
|
| |
Ківі | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Яна Леонідович - чудовий психолог, який заслуговує найвищих похвал і подяки. Його професіоналізм та емпатія зробили мою психологічну допомогу незабутньою та надихаючою.
|
|
| |